Poți economisi în lipsa unui loc de muncă cu salariu lunar?Numărul persoanelor care au optat pentru controlarea în mod independent a propriei existente crește pe an ce trece, cu toate că, încă mai sunt foarte mulți oameni care preferă să aibă siguranță locului de muncă, cu toate că, din punct de vedere financiar nu o duc atât de bine. Mulți dintre aceștia apelează la credit24.ro pentru situațiile în care finanțele nu sunt la nivelul dorit, chiar dacă, din punct de vedere practic au un salariu și venituri stabile lunare. Ceilalți – freelancerii, prestatorii de servicii independente, care prestează în domeniul activităților independente sau pur și simplu, “cei fără un salariu lunar” –  reușesc chiar să fără economii și să aibă parte de existența pe care și-o doresc. Unde se face diferența, mai ales că, din punct de vedere al veniturilor, într-o categorie există un câștig lunar stabil, în timp ce în cazul celorlalți, nu?

Cum sa economisesti
Cum să economiseşti

Diversificarea veniturilor – modul “magic” de a face economii, chiar și fără un venit stabil!

Freelancerii, de exemplu, nu sunt îngrădiți de un program de lucru, de aceea, nivelul lor de performanță financiară ține foarte mult de abilitățile lor profesionale și de disponibilitatea de a lucra. Astfel, o persoană care se bucură de un profil superior din punct de vedere al calității muncii prestate poate ajunge să câștige într-o săptămână de muncă chiar de două ori salariul unei persoane cu venituri stabile. Cum se poate acest lucru? Așa cum varianta credit doar cu buletinul 2018 este o versiune mult mai bună decât cea din anii anteriori, așa se întâmplă și-n cazul unui freelancer, care a investit în el, fapt ce îi permite să poate opta pentru diversificarea veniturilor.

De exemplu, o persoană care are studii juridice și a lucrat în calitate de consilier juridic și dispune de o pregătire profesională superioară, nu doar că poate oferi sfaturi juridice online contra-cost, dar poate scrie articole pe teme juridice, care îi vor oferi un plus financiar în fiecare lună. În plus, pe lângă aceste activități, o astfel de persoană poate să aleagă să administreze un forum sau un cont de pe o rețea din social media care îi poate aduce un surplus de bani. Desigur, crearea unui blog sau a unui site pe care să promoveze servicii și produse conexe îi poate oferi încă o sursă  de venituri suplimentare, așa că, iată cum, pornind de la o singură aptitudine profesională, prin diversificarea veniturilor, nivelul financiar al respectivei persoane poate crește în mod constant.

În acest mod, cei care își doresc să câștige în mod suplimentar, chiar dacă au un serviciu stabil, o pot face la fel de simplu precum o persoană care lucrează pentru sine. Tot ceea ce este nevoie se leagă de disponibilitatea de a identifica surse care să îi ofere acel plus de bani care să îi permită să ridice nivelul economiilor lunare. De aceea, atât timp cât avem stabilit un plan de îmbunătățire a finanțelor proprii, valoarea banilor economisiți se poate ridica încet, dar sigur, până la un stadiu care să ne permită să atingem acel prag al bunăstării financiare, care reprezintă absolutul pentru fiecare dintre noi, fie că lucrăm fără sau cu salariu stabil!

Etichete: credit24, cum sa strangi bani, economisire

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE