Povestea BUCUREŞTENILOR care au fugit de Capitală pentru a construi un loc desprins din BASME FOTOUn cuplu de bucureşteni a ales să fugă de zgomotul şi noxele celui mai mare oraş din ţară pentru a construi un complex de agrement de lux în inima Transilvaniei, aproape de Sibiu. Povestea lor este una fascinantă care merită spusă.

Valea Zanelor din Sibiu
Valea Zânelor din Sibiu
Foto: zf.ro

Răzvan Vasile şi soţia sa Gabriela, amândoi născuţi şi crescuţi în Capitală, au luat decizia vieţii lor în momentul în care au ales să îşi vândă casa pe care o aveau în Bucureşti ca să investească într-o poveste cu nume desprins de-a dreptul din basme, scrie zf.ro.

Castelul de lut Valea Zânelor, situat în zona turistică Porumbacu de Sus, în judeţul Sibiu, este proiectul în care cei doi soţi, alături de fiul lor de opt ani, abia aşteaptă să primească primii oaspeţi. 

Ideea noastră a plecat de la căsuţa piticilor din Albă-ca-Zăpada. Am cumpărat terenul în 2006 şi, tot mergând acolo, am realizat că numai ceva de poveste se potrivea, având râul jos şi muntele sus. Este ceva magic aici. În 2014 am început construcţia şi încă nu s-a terminat, dar noi sperăm ca, în două-trei luni, să dăm drumul la restaurant şi, poate, la o parte din cazare până la sfârşitul anului. Până acum, multă lume e interesată de proiectul nostru, au venit aici oameni din toate categoriile sociale şi din toate colţurile lumii - America, Mexic, Canada, China, Noua Zeelandă şi din toată Eu­ropa", povesteşte Răzvan Vasile.

Vezi mai multe fotografii şi întreaga poveste AICI.

Etichete: case de lut, Sibiu, valea zanelor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE