Povestea poliţistului mort, după ce a căzut într-o groapă: Ce efoturi a făcut pentru carierăBogdan Cosmin Gigina, poliţistul care a murit marţi seara, după ce a căzut într-o groapă, în timp ce însoţea o coloană oficială, are o poveste de viaţă interesantă. 

Cosmin era copil singur la parinti, iar tatal sau, politist cu state vechi, si-a dedicat 40 de ani din viata in protejarea tarii.

Cosmin Bogdan Gigina a crescut in acest mediu, asa ca a stiut dintotdeauna ca vrea sa ii calce tatalui sau pe urme. La 19 a intrat in politie, iar determinarea si disciplina de care a dat dovada a facut ca el sa fie promovat foarte repede. Insa, in urma cu trei ani, politistul si-a dat seama ca isi doreste sa lucreze pe coloana oficiala, asa ca si-a anuntat superorii de intentiile sale.

Insa, petru ca avea mult peste greutatea necesara, el a fost refuzat. Acest lucru nu l-a facut pe Cosmin sa renunte, ci s-a ambitionat si a inceput sa tina dieta. In mai putin de doi ani, el a reusit sa slabeasca peste 30 de kilograme:

Foto: cancan.ro

"Asa de ambtios a fost, asa de mult si-a dorit sa ajunga sa lucreze pe coloana, incat a tinut regim strict si a reusit sa ajunga sa ajunga la greutatea dorita. Atunci a dat, din nou, testele necesare, si a reusit sa fie acceptat sa lucreze pe coloana oficiala. Parintii lui erau foarte mandri de el. Era unicul lor copil si totul facea pentru ei. Din pacate, nu s-a putut bucura prea mult", a declarat un apropiat al politistului, pentru CANCAN.ro.

Etichete: bogdan cosmin gigina, politist mort

0/2 COMENTARII
vlad
23 Oct 11:03
+0
VOTURI
-0
Ok, spuneti despre tatal lui ca "si-a dedicat 40 de ani din viata in protejarea tarii" ... serios?? :)) De cine a protejat-o??? hai numiti-l direct asa cum merita: tatal lui era un militian, iar baiatul era evident super pilos. Altfel cu greutate sau nu, nu prinde el coloana oficiala.

Asa ca sa nu-l facem erou cand nu e cazul, nu a murit luptand cu talibanii in Afghanistan, a murit pe nesimtirea lui Oprea
mihail30
23 Oct 09:58
+0
VOTURI
-0
Bani online! Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: accessible.dreams8@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE