Poziția Elenei Udrea, față de moțiunea de cenzură depusă de PNLElena Udrea susține că va vota moțiuna depusă de PNL în Parlament, deși a criticat partidul, declarând că „le-a fost lene să facă ceva serios”. 

Patru inculpati din dosarul GALA BUTE si-au recunoscut vina
Patru inculpaţi din dosarul GALA BUTE şi-au recunoscut vina
Foto: nasul.tv

"PNL depune motiune de cenzura impotriva Cabinetului Ponta. Vorbind cu un coleg din fostul PDL, actual PNL, care mergea sa o semneze la Parlament, i-am spus ca ma gandesc sa le-o semnez si eu si, evident, sa o votez. Primul motiv pentru care am decis sa o sustin este diletantismul cu care guvernul Ponta a reactionat la problema imigrantilor. Al doilea, faptul ca nici pana acum nu se pot accesa fondurile europene alocate Romaniei in perioada 2014-2020, ceea ce va duce la pierderea altor miliarde de euro, la fel cum s-au pierdut deja 7-7,5 miliarde din bugetul 2007-2013.

Ce surpriza am avut cand am citit textul motiunii!?Dupa cum este conceputa, pare fie ca nici pnl-istii nu cred ca au vreo sansa sa fie votata, fie ca le-a fost lene sa faca ceva serios. Ideea pe foarte scurt exprimata in doua pagini A4 cu tot cu formulele de adresare standard este sa dam jos Guvernul pentru ca Ponta este trimis in judecata.

Ca urmare, pana ne vor spune judecatorii daca Premierul este vinovat sau nu, voi vota motiunea de cenzura pentru motivele mele, pe care le-am enumerat deja", a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook. 

PNL a depus luni moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Victor Ponta. Potrivit unor surse, UNPR se abţine la moţiune. Votul pe moţiunea de cenzură va fi dat pe 29 septembrie.

Etichete: Elena Udrea, guvernul ponta, moţiune de cenzură, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE