Praktiker a lansat magazinul onlineRetailerul Praktiker a deschis magazinul online. Până în prezent, 5.000 de produse din cele 40.000, disponibil în magazine, sunt disponibile pe site.

Praktiker lanseaza magazinul online
Praktiker lansează magazinul online
Foto: birouinfo.ro

Toate produsele Praktiker vor ajunge, treptat, și în magazinul online, informează profit.ro.

Primele zile au adus un coș mediu de cumpărături de 850 de lei, mai ridicat decât cel înregistrat în magazine. În medie au fost plasate circa zece comenzi în fiecare zi, cu excepția finalului de săptămână când numărul acestora a crescut la 16 pe zi.

Deocamdată, platforma este în variantă beta, de testare, urmând să fie lansată oficial după Paști. Va conține mai multe îmbunătățiri, printre care opțiunea Clik&Pick, prin care clienții își pot comanda produsele dorite și pot veni să le ridice de la unul din sediile Praktiker.

Praktiker România are un nou director generalCITEȘTE ȘI Praktiker România are un nou director general
Până la finalul anului, compania estimează circa 3.000 de comenzi din online, ceea ce reprezintă 1% din traficul de 300.000 de vizitatori ai site-ului.

Praktiker România a fost preluată de la compania germană Praktiker AG, în 2014, de omul de afaceri român de origine turcă Omer Susli.

În 2014, compania a obținut o cifră de afaceri de 585 milioane de lei (131 milioane de euro). Retailerul de bricolaj a trecut pe profit în 2014, cu un câștig net de 90 de milioane lei (20,5 milioane euro), după pierderi de 72 de milioane de lei (16,4 milioane euro) în 2013. În prezent, deține 28 de magazine în 24 de orașe din țară.

Etichete: magazin online, praktiker, praktiker online

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE