Precizările Poliției Locale: Șoferul SUV-ului fotografiat pe banda de biciclete, sancționatȘoferul unui autoturism Dacia Duster, parcat pe pista de bicicliști de pe Bulevardul Uranus, a cărui fotografie a ajuns pe Facebook, a fost de fapt sancționat de polițiștii locali cu avertisment verbal, fiind la prima abatere și necunoscând regulile de circulație pe noua bandă, precizează reprezentanții Poliției Locale a Municipiului București.  

Scandal in Piata Matache, vineri. Un barbat s-a bagat sub masina Politiei VIDEO
Scandal în Piața Matache, vineri. Un bărbat s-a băgat sub mașina Poliției VIDEO
Foto: arhiva

Domnica Macri a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu un SUV Dacia Duster parcat pe pista de biciclete de pe Bd. Uranus. Aceasta susține că polițiștii au refuzat să îl amendeze pe șoferul mașinii, sub pretextul că "este de-al nostru". Poliția Locală contrazice varianta prezentată de aceasta, precizând faptul că reprezentanții brigăzii rutiere a Poliției Locale au oprit în dreptul SUV-ului, șoferul acestuia revenind la mașină în două minute. 

Când șoferul a ajuns la mașină, el a fost legitimat, iar polițiștii i-au explicat că a oprit neregulamentar, pe pista de biciclete nou deschisă. Neavând antecedente, șoferul a fost sancționat cu avertisment verbal. Polițiștii, care au fost admonestați de către o persoană de sex feminin că nu îl amendează pe șofer, i-au explicat acesteia situația, anume că în perioada actuală, imediat după deschiderea pistei de biciclete, realizează o activitate de prevenție, explicând șoferilor regulile și avertizându-i că în viitor vor fi amendați.

În urma publicării pe Facebook a acuzațiilor la adresa polițiștilor locali, s-au demarat verificări în cadrul Poliției Locale, verificări ce au ajuns la concluzia că polițiștii în cauză au acționat corect, a precizat Răzvan Popa, purtător de cuvânt al Poliției Locale a Municipiului București. 

Citește și 170 de șoferi, sancționați pentru că au parcat pe banda de bicicliști a Bd. Uranus

Etichete: bd. uranus, pistă de biciclete, plmb, politia locala

0/2 COMENTARII
Polutia Locala
15 ian 16:34
+0
VOTURI
-0
Adica in Codul Rutier nu se specifica nimic despre benzile de biciclisti? E o noutate absoluta, asa ca Polutia Locala trebuie sa-i invete pe soferi ca n-au voie sa parcheze pe ea?

Scuza cu "necunoasterea legilor" este penibila. Asa pot si eu sa trec pe rosu cu masina, sa accidentez vreo patru pietoni, iar Politia sa ma avertizeze verbal, ca doar sunt la prima abatere si n-am stiut ca n-am voie sa trec pe rosu.

Demisia celor din polutia locala! Organism parazit!
Lasati traficul Politiei Rutiere, nu analfabetilor astia...
G.Arcea
15 ian 15:44
+0
VOTURI
-0
Multumim politiei.
ailalti 170 de amendati din celalalt articol erau probabil recidivisti periculosi... (http://www.b365.ro/170-de-oferi-sanc-iona-i-pentru-ca-au-parcat-pe-banda-de-bicicli-ti-a-bd-uranus_200786.html)

Bravo fetei care a sesizat situatia continua sa ii tragi de maneca si multumesc pentru atitudinea ta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h