LISTA OFICIALĂ a candidaţilor PNL înscrişi în cursa internă pentru primăriile de sectorPreşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a anunțat că liberalii care s-au înscris în cursa pentru primăriile de sectoare vor fi evaluaţi şi în funcţie de ''performanţele lor pe teren''. Predoiu a prezentat totodată lista liberalilor înscriși în cursa internă pentru primăriile de sector din Capitală, între care se află Honorius Prigoană, Alexandru Nazare, Răzvan Sava.

Predoiu: Candidatii la ALEGERILE din Bucuresti, evaluati si in functie de performantele din teren
Predoiu: Candidații la ALEGERILE din București, evaluați și în funcție de performanțele din teren
Foto: dcnews.ro

''În urma deschiderii competiţiei interne la candidaturile pentru funcţia de primar de sector s-au înscris mai mulţi colegi pe care urmează să îi selectăm în cursul lunii februarie, în funcţie de performanţele lor pe teren, de soluţiile pe care le au, de sondajele care vor exprima încrederea cetăţenilor în aceşti candidaţi şi, evident, de o decizie politică în funcţie de strategia pe care o adoptă'', a declarat preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, conform mediafax.ro.

El a precizat că va merge să vadă cum se descurcă fiecare candidat ''într-o sală în care are loc o dezbatere cu cetăţenii''.

''Vreau să merg şi eu într-o sală în care are loc o dezbatere cu cetăţenii, să-l vad pe candidat cum discută cu aceştia, cum răspunde la întrebări, ce soluţii are, cum se descurcă în situaţii în care este criticat, iîn care este întrebat de probleme concrete. Mă uit la ei ca la un primar şi ca un cetăţean care îşi doreşte un anumit tip de primar", a explicat Predoiu, solicitat să explice cum va evalua performanţele candidaţilor pe teren.

''Nu este un examen, pur şi simplu vreau să am o evaluare personală'', a precizat liderul PNL Bucureşti.

Predoiu a afirmat că va verifica şi listele de consilieri şi va avea interviuri cu fiecare candidat la postul de consilier local.

''Am luat decizia de a verifica punct cu punct toate listele de candidaţi la funcţia de consilieri locali pentru că dorim ca pe aceste liste să se afle persoane cerute de cetăţeni, de opinia publică, de societatea civilă, competente, cu respectarea criteriilor de integritate şi cu soluţii pentru sectoarele Capitalei'', a spus liberalul.

Preşedintele PNL Bucureşti a mai spus ca acest proces de verificare a listelor de consilieri locali se va desfăşura pe parcursul lunii februarie.

LISTA CANDIDAŢILOR

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a prezentat  lista liberalilor înscriși în cursa internă pentru primăriile de sector din Capitală, între care se află Honorius Prigoană, Alexandru Nazare, Răzvan Sava.

"Am luat act de deschiderea competiției interne pentru candidaturile la funcția de primar de sector. S-au înscris mai mulți colegi în această competiție, pe care urmează să-i selectăm în cursul lunii februarie în funcție de performanțele lor pe teren, soluțiile pe care le au, sondajele care vor exprima încrederea cetățenilor în acești candidați și de o decizie politică în funcție de strategia pe care o abordează", a declarat Predoiu, după ședința Comitetului Executiv al PNL București.

El a arătat că va merge să-i vadă pe cei care doresc să candideze cum se descurcă pe teren.

"Vreau să merg și eu într-o sală în care are loc o dezbatere cu cetățenii, să-l vad pe candidat cum discută cu aceștia, cum răspunde la întrebări, ce soluții are, cum se descurcă în situații în care e criticat, în care e întrebat de probleme concrete. Mă uit la ei ca la un primar și ca un cetățean care își dorește un anumit tip de primar. Nu este un examen, pur și simplu, vreau să am o evaluare personală", a afirmat Predoiu.

Potrivit acestuia, la sectorul 1 și-au exprimat intenția de a candida Diana Tușa, Victor Picu, Alexandru Nazare, Florin Alexandru Dumitrescu, la sectorul 2 — Dan Cristian Popescu, Ioana Gela Lăzăroiu, Richard Radu, Adrian Neacșu și Sorin Rădulescu, la sectorul 3 — Florin Alexe, Sulfina Barbu, Adrian Moraru, Andrei Tudorache, Florin Ștefan Vasile, la sectorul 4 — Marius Rogin, Alexandru Ionescu, Honorius Prigoană și Răzvan Sava, la sectorul 5 — Ovidiu Raețchi și Virgil Bălăceanu, iar la sectorul 6 — Răzvan Mironescu și Danil Tulugea.

El a precizat că la Comitetul Executiv s-a decis verificarea "punct cu punct" a listelor de candidați la funcția de consilier local, motivând că se dorește ca pe acestea să se afle persoane cerute de cetățeni, competente, care respectă criteriile de integritate și care au soluții pentru București. Liderul PNL București a spus că fiecare candidat la această funcție va fi supus unui interviu.

Predoiu a informat că s-a solicitat copreședinților PNL de sector să intensifice dezbaterile cu privire la problemele Capitalei, la care să participe și candidații.

Totodată, s-a decis crearea unui grup de lucru care să evalueze proiectele de buget ale primăriilor din București și să identifice punctele sensibile și "cheltuielile nejustificate".

Etichete: alegeri, alegeri locale 2016. pnl

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE