Predoiu cere demisia lui Ponta: "Ce s-a întâmplat în diaspora a încălcat Constituţia"Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PDL, a cerut, luni, demisia lui Victor Ponta.

Predoiu cere demisia lui Ponta: "Ce s-a intamplat in diaspora a incalcat Constitutia"
Predoiu cere demisia lui Ponta: "Ce s-a întâmplat în diaspora a încălcat Constituţia"

"Cer demisia premierului, azi, acum. Să-şi dea demisia acum. Demisia lui Corlăţean nu rezolvă problemă. Demisia lui Corlăţean nu va opri valul anti-Ponta, e un fapt cert că românii nu şi-au putut exercita dreptul la vot. E un fapt grav de care s-au făcut vinovaţi Ponta şi Corlăţean. Ceea ce s-a întâmplat în diaspora a încălcat Constit. Dreptul la vot nu ţine de partid, ci de calitatea de cetăţean şi de constituţie. Vrem secţii suplimentare în diaspora", a declarat, luni, Cătălin Predoiu, precizând, răspunzând unei întrebări, că ACL nu a avut nicio implicare în protestele organizate în week-end, în ţară şi în străinătate, din cauza faptului că mii de români din diaspora nu au putut vota în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, A DEMISIONAT din funcţie

"Iohannis doreşte o dezbatere în această săptămână cu candidatul Ponta, dar el fuge, se ascunde sub fustele lui Ghiţă şi Voiculescu, nu vrea să participe la o dezbatere pe un teren neutru. Ne-am gândit ca această dezbatere să aibă loc joi, la Palatul Parlamentului, la o oră de maximă audienţă, la 20.00. Cred că TVR, care e televiziune publică, plătită din banii românilor, ar avea dreptul să filmeze şi să dea tuturor celelalte televiziuni dreptul de a retransmite", a spus Teodor Atanasiu, vicepreşedintele PNL.

Etichete: cătălin predoiu, demisie, diaspora, proteste, Titus Corlatean, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE