Cătălin Predoiu, despre moscheea ce va fi construită în Bucureşti: Nu văd oportun acest proiectCandidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, spune că are rezerve privind construirea unei moschei în Bucureşti. Predoiu susţine că un asemenea proiect nu este oportun, în schimb ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului este, în opinia aspirantului la fotoliul de edil-şef al Capitalei, un proiect bun pentru bucureşteni.

Catalin Predoiu
Cătălin Predoiu

''Eu cred ca este un proiect bun pentru Bucureşti'', a spus Cătălin Predoiu, la Digi24, întrebat despre oportunitatea construirii Catedralei Mântuirii Neamului.

Cât despre planurile privind o mare moschee, Predoiu şi-a exprimat rezervele. ''Nu văd un astfel de proiect oportun. Nu trebuie să facem mai mult decât se face în Europa la acest moment'', a argumentat Predoiu.

În opinia sa, PNL ar trebui ''apreciat'' pentru că oferă Capitalei ''un candidat pregătit iniţial pentru postul de prim-ministru'' - el însuşi.

Totodată, liderul PNL Bucureşti a arătat că nominalizările lui Ludovic Orban şi Marian Munteanu nu au fost o greşeală a PNL, ci au reprezentat decizii luate într-un timp scurt.

''De fiecare dată s-a dat dovadă de realism atunci când s-a luat o decizie în PNL. Ne-am orientat cu toţii atunci către un om care ar fi putut sa atragă electoratul PNL şi electorat din zona lui de expresie civică. Ceea ce a contat foarte mult a fost profilul anti-comunist, iar Marian Munteanu a dat dovadă de realism şi fair-play. Până acum nu s-a pus nicio clipă problema candidaturii mele însă acum a fost un moment firesc pentru candidatura mea'', a susţinut Cătălin Predoiu.

Etichete: cătălin predoiu, moschee

0/1 COMENTARII
Cris
25 Apr 09:16
+0
VOTURI
-0
Bravo Predoiu! Ai gasit calcaiul sensibil al romanului - "invazia musulmana"... Tine-o tot asa, poate voteaza prostii... Poate au uitat timpurile cand erai in cardasie cu Basescu...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h