Predoiu, ultimatum pentru Nicuşor Dan: "Până la ora 21,00 să spună dacă acceptă să se retragă"ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, îi solicită reprezentantului USB, Nicușor Dan, să spună luni, până la ora 21,00, dacă acceptă propunerea de a se retrage din cursa electorală, în cazul în care sondajul nu îl dă pe el favorit pentru Primăria Capitalei.

Nicusor Dan si Catalin Predoiu
Nicusor Dan şi Cătălin Predoiu
Foto: revista22.ro

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  "Propunerea mea și a PNL de a constitui un pact anti-PSD la alegerile locale din 5 iunie a intrat în linie dreaptă. Noi am făcut o propunere corectă, cinstită, în beneficiul bucureștenilor, și anume să dăm sprijin cu toții celui mai bine plasat candidat pe partea de centru dreapta. (...) Dacă dl Dan sau oricine altcineva este plasat într-un sondaj făcut de comun acord înaintea mea, eu și PNL îl vom sprijini astfel încât doamna Firea și PSD să nu strângă în brațe Bucureștiul până o să-l sufoce. Aștept aceleași cuvinte din partea dlui Dan și a oricărui alt candidat din partea de centru dreapta — și anume dacă eu sunt cel mai bine plasat în sondaje să primesc sprijinul lor pentru ca împreună să putem opri pericolul PSD", a spus Predoiu, citat de Agerpres.

El a subliniat că Nicușor Dan trebuie să precizeze clar dacă se retrage din cursa electorală.

"Timpul trece în favoarea PSD și a doamnei Firea, de aceea îl rog pe dl Dan să spună clar, românește, răspicat, cum o spun și eu în fața bucureștenilor, dacă acceptă să se retragă și să sprijine cel mai bine plasat candidat în sondaj, așa cum eu am spus lucrul acesta, inclusiv azi. Chestiunea sondajului este partea tehnică, partea politică este miezul acestei oferte. Decizia cu cine mergem este cheia câștigului în fața pericolului PSD. Să ne comportăm ca oameni politici responsabili, să nu facem alba-neagra cu Bucureștiul — la asta se pricep cel mai bine PSD, doamna Firea și Pandele. (...) Vreau să acționăm bărbătește, corect, pe față, fără jocuri, cine e primul ia tot din spate. Aștept aceleași cuvinte, în fața bucureștenilor, de la dl Dan până diseară la ora 21,00. Să nu facem jocul PSD prin ezitări, prin orgolii", a arătat Predoiu.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  El a afirmat că stă liniștit cu privire la sondaj. "Eu sunt un om serios, am spus ceva, ăla rămâne, dar timpul nu mai are răbdare, așteptam până la ora 21,00. Dacă nu se întâmplă ce am propus noi, mie mi se pare că aici e altceva. Și nici nu vreau să mă gândesc acum ce ar putea fi, dar nici nu voi tace. Așteptăm, deocamdată", a mai spus Predoiu.

Liberalul a arătat că nu a făcut nicio ofertă de tip troc pentru Nicușor Dan.

CITEŞTE ŞI Nicuşor Dan acceptă propunerea lui Predoiu: "Foarte bine, să facem un sondaj, dar NU mă retrag" 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că acceptă propunerea contracandidatului său de la PNL, Cătălin Predoiu, pentru realizarea unui sondaj pentru a se vedea cine stă cel mai bine în opţiunile bucureştenilor. Nicușor Dan spune că este ”conștient” că există ”un risc real ca Firea-PSD să câștige Primăria Capitalei”, însă precizează că el nu se va retrage din cursă și va merge până la capăt. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, cătălin predoiu, nicuşor dan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE