Prefectul Capitalei ar cam candida la PrimărieÎntors din vacanţa de iarnă petrecută cu familia, prefectul Mihai Atănăsoaei scrie pe blog că se va concentra pe ancheta făcută în cazul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, dar şi pe decizia ce va trebui să vină de la Curtea Constituţională privind legea privind soarta câinilor vagabonzi, pe care a promovat-o anul trecut.

Foarte interesant este însă finalul articolului, în care înaltul funcţionar public îşi exprimă disponibilitatea pentru o candidatură: "Am vazut ca, pana una, alta, mai avem un candidat la Primaria Generala. Foarte bine, concurenta nu face decat bine. Ar trebui sa mai fie vreo cativa candidati, astfel incat dezbaterea sa fie aprinsa, lucrurile sa fie spuse clar si fara ascunzisuri. In atari conditii, poate ca n-ar fi rau sa candidez si eu…." - scrie Mihai Atănăsoaei.

Contactat telefonic, prefectul Capitalei a spus că nu anunţă oficial nicio candidatură, comentariul său fiind mai degrabă o glumă.

Etichete: atanasoaei, Bucureşti, candidat, pdl, prefect, Primăria generală

0/0 COMENTARII
dino
08 ian 12:05
+0
VOTURI
-0

afara cu Oprescu

florna
08 ian 11:43
+0
VOTURI
-0

trebuie sa scapam de oprescu

florna
08 ian 11:40
+0
VOTURI
-0

Elena UDrea ca si guvernul Boc au avut initiativa. ei au fost cei care au scos tara din criza. bun - rai, cu greu pot crede ca imberbii din USL s-ar fi ridicat la nivelul de proptitudine si probibate pe care actuala situatia economica l-a cerut. ganfitiva ce ar fi facut ponta, admiratorul lui Papandreu, cu economia romaneasca daca ar fi fost la guvernare. ar fi falimentat-o in 4 zile. va spun. peste prezenta de spirit pe care au avut-o cei din PDL vine si dorinta de a se sacrifica pt tara. Trebuie sa recunoaste ca cei din PDL s-au sacrificat electoral pt a salva tara. Nu stiu cati in locul lor ar fi facut la fel. Nu stiu cati ar fi suportat sa fie tocati de presa ostila si corupta doar pt ca fac bine tarii, doar pt ca ne salveaza de la un dezastru economic ce sub USL ar fi fost inevitabil

traian
08 ian 11:17
+0
VOTURI
-0

lol, sa reluam pentru agitatii PD : in bucuresti intr-o disputa directa scorul opresscu - udrea ar fi 95-5, search si gasiti cifrele.

Si Isus daca ar candida din partea PD, ar fi batut mar, hai pa, inghititi in sec :D

filip
07 ian 17:36
+0
VOTURI
-0

Oricine ar veni de la pdl sa candideze este binevenit ..doar v-om scapa de Oprescu cel mincinos si va fi mult mai bine !

filip
07 ian 17:35
+0
VOTURI
-0

IL sustin pentru ca in mandatul de prefect chiar sa simtit ca a pus mana si a facut ceva pt bucuresti !

qween
07 ian 17:34
+0
VOTURI
-0

Este bine sa cadideze asa vor avea romanii de une alege cand or sa voteze !

adrian
07 ian 17:33
+0
VOTURI
-0

Daca facem o cmparatie intre cei care au fost la putere odata si cei care sunt acum ar trebui sa il apreciem pentru cea ce face pentru noi !

traian
07 ian 09:30
+0
VOTURI
-0

cotactat telefonic omul v-a explicat ca sunteti fraieri, cool :D

Andrei Andreianu
07 ian 07:42
+0
VOTURI
-0

Asta ar mai lipsi!Cu tot respectul fata de moldoveni,cred ca bucurestenii isi pot alege unul de al lor.Iar continuitatea cu Sorin Oprescu este cea mai buna solutie.

Ioana Alexandra Ghinda
06 ian 20:15
+0
VOTURI
-0

Oare isi da cineva seama cat de bine o sa le fie celor de la RADET sau RATB in cazul unei candidaturi a lui Atanasoaiei? El se straduieste acum sa mute fondurile de la investitii catre gaurile negre, pai da in urma unei candidaturi.

valer
06 ian 19:10
+0
VOTURI
-0

Eu trebuie sa cred acum ca oprescu atunci cand a candidat a facut-o pentru "bucurestenii mei" si nu pentru ca a simtit mirosul banilor, ma faci sa rad...Tu crezi ca daca vine vreunul de la USL la primarie o sa te pupe in... si o sa te primeasca cu un covor rosu la primarie, sa fim seriosi!!!Oricum eu unul m-am saturat de oprescu, nu a facut nimic pentru orasul asta, dar nimic!!!!!Nu stie decat sa faca show pe la tv!!!

Andrei Costea
06 ian 15:00
+0
VOTURI
-0

Nu zau?Sa fie Atanasoaiei candidatul "surpriza" cu care pedelacii vor sa il invinga pe Sorin Oprescu?Hai sa fim seriosi!PDL nu are cu cine!

ionel
06 ian 14:02
+0
VOTURI
-0

Acum toti vor la Primarie, parca ar fi macelarie. Simt mirosul banilor, javrele. Sa nu se apropie picior de individ portocaliu ca astia nu stiu decat sa fure.

Cristian Apetrei
06 ian 20:05
+0
VOTURI
-0

Ar trebui sa se alieze cu maestru Irinel , ce duo fantastic ar fi... Numai ca exista o problema , cine o sa candideze la primarie si cine la prefectura?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE