Vârful CODULUI PORTOCALIU în Bucureşti va fi luni, susţine Prefectul CapitaleiŢinând cont de faptul că pe cablurile electrice deja îngheţate se va mai depune un strat de zăpadă, Prefectul Capitalei a solicitat ENEL, să intervină urgent în cazul în care există pene de curent, astfel încât bucureştenii să nu rămână fără electricitate. Un al risc îl prezintă copacii îngheţaţi, care sub greutatea noului strat de zăpadă, şi pe fondul intensificării vântului, se pot rupe producând pagube materiale însemnate. În acest sens ISU şi Poliţia sunt pregătite să acţioneze acolo unde va fi cazul.

"Am solicitat primarilor de sector să intervină cu antiderapant în următoarele ore, până la intrarea în vigoare a codului portocaliu. Practic, drumarii au la dispoziţie câteva ore să cureţe străzile de gheaţă, acolo unde este cazul, până la intensificarea vântului. După ce vântul se intensifică, va fi mai greu. Vârful (codului portocaliu - n.r.) nu va fi în seara aceasta în Capitală, va fi mâine" a declarat prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei.

Etichete: atanasoaiei, cod portocaliu, frig, prefect, promo, viscol, vreme, zapada

0/0 COMENTARII
mitica
07 feb 22:42
+0
VOTURI
-0

Guvernul Boc si-a dat demisia conform cu asteptarile oamenilor, pentru a demonstra ca inca pot avea incredere in ei. Acum dupa demisia lor, cei de la USL nu vor sa inceteze cu manipularea populatiei. Nu vor obtine nimic prin atitudinea lor ofensiva fata de presedinte si de govern. Alegeri anticipate nu vor fi deloc.

elena
07 feb 16:28
+0
VOTURI
-0

Credibilitatea guvernarii este foarte importanta in momentul de fata ! pacat de boc , a facut reforma pe propria cariera si acum se da la oparte , pentru popor ! asta este ceva ce trebuie retinut ………..

batman
06 feb 19:16
+0
VOTURI
-0

Semnalul transmis de USL este că ar face orice să pună mâna pe putere. Din 2004 nici unul dintre partidele componente nu a mai reuşit să convingă electoratul că merită să conducă România. Nici acum nu este o alternativă credibilă şi mizează pe votul negativ la adresa măsurilor de austeritate.

ingeras
06 feb 17:30
+0
VOTURI
-0

Chiar dacă protestele pare că s-au mai liniştit, clasa politică nu are voie să le uite mesajul. Este clar că semnalul oamenilor din stradă este adresat întregii clase politice din România, putere sau opoziţie. PDL l-a înţeles foarte bine şi ar fi trebuit ca şi USL să îl înţeleagă până acum.

Alex Dulceanu
06 feb 07:46
+0
VOTURI
-0

Vai,vai,vai!Ce s-ar face bucurestenii fara un prefect atat de "competent"?Lasa-ne domn prefect,lasa-l si pe Sorin Oprescu cu pretioasele-ti indicatii portocalii!

Ada
06 feb 15:02
+0
VOTURI
-0

tu esti, Sorine?

Dan
06 feb 06:54
+0
VOTURI
-0

Si daca e luni, cum zice omul, ai sa-i sugi tu......??

Andrei
05 feb 20:40
+0
VOTURI
-0

Si zapada ca-n '54 e marti? Tu si igas sunteti amanti? Dai de banuit cu ciocu matale dom' prefect!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE