Prefectul Capitalei despre Strategia de Dezvoltare pentru 2035: un demers de imagineprefect
prefect

Într-un comentariu postat pe B365.ro în dreptul articolului Cum va arăta Capitala peste 25 de ani: bărci pe Dâmboviţa, clădiri turn pe maluri, aeroport în sud, prefectul sutine că Strategia de Dezvoltare pentru 2035 este un proiect curajos. „E îmbucurător că Primaria face planuri pe termen atât de lung şi că are proiecte atât se curajoase”, a scris Mihai Atănăsoaei. În schimb, considera reprezentantul Executivului, capitala are nevoie de proiecte concrete aplicabile pe termen scurt. „Aş prefera, însă, să vedem mai multe realizări concrete pe termen scurt, decât proiecte şi machete despre care deocamdată ştim că sunt demersuri de imagine”, a punctat prefectul.

Primăria Capitalei a prezentat, joi, Strategia de Dezvoltare a Capitalei pentru 2035. Studiul realizat de Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”, în colaborare cu IHS România şi EMI Invest, la cererea municipalităţii. Proiectul este deocamdată în faza a doua de executare din trei mari etape. După prima etapă în care arhitecţii au făcut un raport asupra stării de fapt din Capitală, în a doua fază a proiectului s-a trecut deja la propuneri pentru strategia Bucureştiului.

Etichete: atanasoaei, Capitală, prefect

0/0 COMENTARII
george
10 dec 10:41
+0
VOTURI
-0

Prefectul are dreptate aici.Sunt necesare si proiecte pe termen scurt,nu doar pe termen lung.De exemplu (sa zicem),cu ce ma incalzeste ca va fi metrou in cartierul meu in 2050? Pana atunci merg pe jos?Stau cu masina in ambuteiaje? Merg in tramvaiul supraaglomerat?

Sau ca in 2080 nu vor mai fi caini agresivi pe strazi.Pana atunci sute de mii de oameni sunt muscati.

Trenti
09 dec 21:42
+0
VOTURI
-0

Proiecte sunt, numai ca din cauza CGMB acestea nu se aproba decat daca sunt portocalii.

URL
09 dec 18:51
+0
VOTURI
-0

As I internet site possessor I feel the content material material here is genuinely superb , appreciate it for your efforts. 631795

Severus
09 dec 16:34
+0
VOTURI
-0

Proiecte pe termen scurt? Asa crede el ca rezolva problemele Bucurestiului?

Cristian Apetrei
09 dec 12:21
+0
VOTURI
-0

Pai poate ca o sa fie cat mai multe proiecte realizate daca si CGMB o sa aprobe mai multe proiecte propuse de Oprescu.

Ioana Alexandra Ghinda
09 dec 15:16
+0
VOTURI
-0

Vor fi mai multe proiecte daca bugetele vor fi aprobate asa cum trebuie, iar fondurile nu vor mai fi deturnate catre gauri negre precum RADET sau RATB.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE