Prefectul Capitalei: Oprescu se ascunde sub fusta politicului când este prins în off-sidePrefectul Capitalei il acuza pe primarul general ca pasajul Mihai Bravu este ridicat fara toate actele legale
Prefectul Capitalei îl acuză pe primarul general că pasajul Mihai Bravu este ridicat fără toate actele legale

Oprescu a declarat la hotnews.ro că pasajul "va fi făcut de comun acord cu constructorul cu plata întârziată la doi ani de zile, însă lucrarea este blocată de către prefect, care cred că-l enervează că se termină multe lucruri în Bucureşti".

După câteva minute, prefectul Capitalei a intervenit pe site-ul portalului de ştiri cu o postare, pe care ulterior şi-a asumat-o verbal. "O scurtă întrebare tehnică: are sau nu autorizaţia de construcţie toate actele legale în spate? Pentru că PUZ nu are şi se construieşte ilegal. Din aceste motive am atacat-o. Instanţa v-a sancţionat şi la Berzei-Uranus, unde s-a demonstrat că lucraţi ilegal. Deci vă blocaţi singur. Ce faceţi dvs, domnule Primar, este să vă ascundeţi sub fusta politicului când sunteţi prins în off-side", a comentat prefectul Atănăsoaei.

Etichete: declaraţie, Mihai Atănăsoaei, pasajul Mihai Bravu, prefect, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII
radu
20 apr 14:37
+0
VOTURI
-0

Prefectul are dreptate pacat ca nu are si instrumentele sa-l suspende pe oPRESCU .

titicaca
19 apr 16:03
+0
VOTURI
-0

Mai oameni buni, noi am innebunit cu totul,in tara asta chiar totul se face ilegal; atunci eu stau si ma intreb de ce mai exista legi? Pentru cine sunt aceste legi? Atunci inseamna ca oricine poate sa construiasca orice, oriunde si oricum, nu mai avem nevoie de puz-uri, de autorizatii de construire, o debandada generala. Oprescule, asta vrei pentru capitala asta, mai respecta si tu din cand in cand legile statului asta!!!Nu suntem in vestul salbatic.

radu
20 apr 14:34
+0
VOTURI
-0

Nu vrea sa le respecte si ne ia pe post de fraieri . L-am mai avut pe unul Ceausescu care ne vroia binele . Asa e si oPRESCU care indeplineste cu Bulevardul Uranus visul lui Piticu sa lege Consiliul de Ministrii de Casa Poporului ( tunelul subteran este SF 3D )Cand Piticul a demolat zona Uranus Puisor pentru Casa Poporului a facut-o fara avize si aprobari . oPRESCU demoleaza ca pe timpuri . Concluzie :NU S_A SCHIMBAT NIMIC LA TIMPURI NOI TOT EI !

Luciff
19 apr 16:02
+0
VOTURI
-0

Daca e asa cum spune, are dreptate prefectul! Pai...ce facem...ma duc in concediu la mare 2 saptamani si, cand ma intorc, constat ca nu mai exista blocul in care locuiesc, ca l-a distrus Oprescu si in locul lui e un picior de pod de la autostrada suspendata?! Cum sa contruiasca fara autorizatie de constructie, fara avize, cum sa construiasca ilegal?! A mai fost unu' care construia dupa cum il taia capu', ca el era legea in tara asta, dar am crezut ca nu mai avem din astia din '89 incoace! Sau...a trecut destul timp de atunci...si acum isi permit sa iasa la vedere? =)))

elena
19 apr 15:56
+0
VOTURI
-0

vad ca oprescu este primul ilegalist din bucuresti! bine ca stie sa -si trimita inspectorii sa ne amendeze pe noi, cei care construim cu actele in regula, inventand motive sa ne taxeze cat mai mult, iar el face lucrari megalomane fara un act de baza care este PUZ-ul! bravo, domnule prefect! nu-l ierta ca nici el nu ne iarta pe noi!

sorin
19 apr 13:18
+0
VOTURI
-0

Fraierul asta de prefect, care tot da din gura , prin ce s-a remarcat ?

A facut ceva pentru capitala asta, ori e numai un gargaragiu ?

A, e PDL-ist ? De ce nu spuneti asa ?

Astia dau doar din clanta si atat.

lori
19 apr 13:45
+0
VOTURI
-0

cum sa nu? dar dragul de oprescu prin ce se remarca? nu vezi ca-i ies numa` minciuni pe nari?...oprescu are aere de suveranu`capitalei, pe bune daca nu!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE