Prefectul Capitalei a demisionat: va candida la primăria Sectorului 5 din partea PDLMihai-Atanasoaei
Mihai-Atanasoaei

"Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti anunţă că domnul Mihai Cristian Atănăsoaei a depus la Ministerul Administraţiei şi Internelor demisia sa din funcţia de prefect al Capitalei. Guvernul urmează să ia act de încetarea raporturilor de serviciu ale domnului Mihai Cristian Atănăsoaei în şedinţă de Guvern, prin hotărâre. În perioada 12-17 aprilie 2012, domnul Mihai Cristian Atănăsoaei se află în concediu de odihnă, conducerea instituţiei fiind asigurată de un subprefect." - se arată în comunicatul remis redacţiei B365.ro.

Mihai Atănăsoaei, actualul prefect al Capitalei, va fi candidatul PDL la Primăria Sectorului 5, potrivit ultimelor zvonuri. Întrebat despre posibila sa candidatură, Mihai Atănăsoaei a spus zâmbind că nu comentează această informaţie.

Dacă se va înscrie în competiţie, el va concura cu actualul primar, Marian Vanghelie, aflat de 12 ani la conducerea Sectorului 5, dar şi cu Corin Romanescu de la UNPR.

Mihai Atănăsoaei a fost numit prefect al Capitalei în martie 2009. Înainte de numirea la Prefectura Capitalei, el a ocupat funcţia de consilier juridic la Primăria Sectorului 3, iar între 2008 şi 2009 a fost consilier general în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Mihai Atănăsoaei este născut în 1975 şi este de profesie jurist.

La sectorul 2 este vehiculat numele Sulfinei Barbu pentru o candidatură la funcţia de primar.

Etichete: candidat, Mihai Atănăsoaei, pdl, Prefectul Capitalei, Primăria Sectorului 5, Sectorul 5

0/0 COMENTARII
Bogdan
12 Apr 08:54
+0
VOTURI
-0

Cam atat e "independenta" prefectilor. Sunt de fapt tot membrii ai partidului de guvernare. Jenant!

Dar ce sa mai spui de prefecti cand si presedintele nu este "al tuturor romanilor", ci este cel mai important sustinator al PDL ?!?! Sper sa se aleaga praful de acest partid!

boboc
11 Apr 17:50
+0
VOTURI
-0

Nu mi se pare un lucru rau faptul ca Mihai Cristian Atănăsoaei doreste sa candideze la primaria sectorului 5. Sper sa-l “bata” pe Vanghelie!

Zindel
11 Apr 19:34
+0
VOTURI
-0

Cat iei la comentariu, imbecilule ?

Cum te simti cand iti vinzi bunul simt si ce crezi ca ar spune mama ta despre asta?

Nu ti e rusine de tine ?

avira
11 Apr 17:49
+0
VOTURI
-0

Vanghelie a furat pana n-a mai putut pana acum,iar acum ca se iubeste cu Oana Mizil,Atanasoaiei e omul care-l poate pune pe liber pentru a avea timp de distractii si plimbari in lume!

iruletheworld
11 Apr 17:49
+0
VOTURI
-0

Sectorul 5 are nevoie de un om gospodar nu de un hot ca Vanghelie. Sper ca Atanasoaiei sa aiba castig de cauza!

danmc
11 Apr 17:49
+0
VOTURI
-0

Un om hotarat care stie ce vrea. Ma bucur ca a luat aceasta decizie si sper sa-l sa castige in fata lui Vanghelie.

romeo
11 Apr 17:49
+0
VOTURI
-0

Foarte bine daca a hotarat asta,iar daca are success si il bate pe Vanghelie,este OK.

ionut
11 Apr 17:48
+0
VOTURI
-0

Este greu sa te bati cu semianalfabetul de la 5, dar daca Atanasoaiei asta va scoate lumea la vot cred ca il va putea bate. Eu unul astept cu nerabdare sa vad ce poate. Daca are perspectiva, eu ies la vot.

Nevermind
11 Apr 17:10
+0
VOTURI
-0

Cetateni, la vot cu noi.De parca ar conta cine se bate cu vanghelie.Important este sa NU mai iasa asta, este cel mai praf sector.Nu s-a facut NIMIC!Mi se pare incredibil cum poate fi sustinut in continuare, omul asta nici CV ,,nu are'' (da, n-are, search pe google) asa cum nici primaria sectorului 5 n-are nici macar un amarat de site, in timp ce..comuna Luncavita are, ba chiar iti poti plati si impozitele online.

Efectiv este imposibil sa fie mai prost decat cu Vanghelie, oricine ar iesi.Sunt mai multi caini decat oameni in 5, parcari cu plata aproape zero, mizerie pe strazi, gropi, spatii verzi in paragina, colaborarea dintre institutii ale statului si cetateni praf (ex. administratia financiara sector 5), etc, etc.As putea enumera zeci de probleme si nu, nu sunt eu frustrat, sunt probleme unicat in sectorul asta!

In orice caz, nu-mi ramane decat sa sper din tot sufletul ca vor merge si Romani la vot si ca-i vom da o sansa oricui altcuiva !

panin
11 Apr 15:27
+0
VOTURI
-0

oricum ar alege sa faca pana la urma, prefectura capitalei pierde om important care probabil ii va pune probleme serioase lui vanghelie!! la cat a furat vanghelie ar fi si cazul sa se opreasca, sa speram ca va castiga atanasoaiei!

bobo
11 Apr 15:00
+0
VOTURI
-0

Un act de curaj al lui Atanasoaei ca vrea sa se bata cu Vanghelion... Imi surade ideea daca el sta bine in sondaje si crede ca va reusi... Atunci il sustin, poate ne scapa de coloratul asta !!!

DANIEL
11 Apr 14:39
+0
VOTURI
-0

Macar de –ar castiga…

simona
11 Apr 16:12
+0
VOTURI
-0

Daca el crede ca va creste in sondaje si stie cu ce arme sa se lupte,atunci il sutinem...

andy
13 Apr 08:55
+0
VOTURI
-0

Vanghelie nu a facut mai nimic decat sa organizeze petreceri si revelioane pe banii nostrii !

mika
13 Apr 09:12
+0
VOTURI
-0

Parerea mea este ca Vanghelie ne-a facut destul de ras cu analfabetismele lui !Cred ca este momentul sa vina la primarie un om care sa ne scoata din … ce ne-a bagat Vanghelie.

marius
11 Apr 14:35
+0
VOTURI
-0

oricum ar decide atanasoaiei macar de ar castiga si tot ar fi ceva pentru pdl!!

mitica
11 Apr 16:13
+0
VOTURI
-0

Ideea aceasta de a se bate cu Vanghelie pare una destul de buna si il sustin !! Sa-l dea jos pe acest colorat care observ ca a inceput sa petreaca noptile prin cluburi si la hotelurile cela mai scumpe cu banii statului…

Cristi Novaceanu
11 Apr 16:17
+0
VOTURI
-0

S-o credeti voi!Un moldovean nu are ce cauta la conducerea unui sector bucurestean!

andra
13 Apr 08:53
+0
VOTURI
-0

Atanasoaei este un om credibil , realist , un bun afacerist ,sper sa ne scape de Vanghelie !Ajunge cat ne-a furat Vanghelie!

ANDREEA
13 Apr 09:04
+0
VOTURI
-0

Atanasoaiei este un om credibil si realist care cu siguranta poate face eva pentru sectorul 5

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h