Prefectul Capitalei: primarii de sector "îşi fac treaba"mihai_atanasoaei_11383100
mihai_atanasoaei_11383100

"Apreciez în mare parte pozitiv activitatea edililor de sector cu privire la acţiunile de deszăpezire. Mă refer în principal la ei, întrucât contractele de salubrizare sunt încheiate cu primăriile de sector. Ştiu că încă mai există probleme pe străzile secundare din Capitală, însă prioritare au fost arterele principale", a declarat prefectul pentru NewsIn.


Atănăsoaei a mai spus că procesul de deszăpezire pe străzile secundare din Capitală este îngreunat în anumite locuri din cauza maşinilor parcate. "Primarii s-au implicat mult şi vor acţiona şi pe străzile secundare. Îmbucurător este faptul că la ora 18.00 se va ridica avertizarea de cod portocaliu pentru Capitală", a precizat Mihai Atănăsoaei.


Prefectul a mai spus că o altă problemă care va apărea în perioada imediat următoare este scăderea temperaturilor. "Persoanele fără adăpost vor fi găzduite de direcţiile de asistenţă socială, întrucât unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor nu trebuie blocate", a subliniat Atănăsoaei.

Etichete: atanasoaei, prefect, viscol, zapada

0/0 COMENTARII
dan
27 ian 10:24
+0
VOTURI
-0

unde vezi tu atac? ce atac? omul a apreciat doar ca cei care trebuiau sa isi faca treaba, au facut-o.

Dan Coman
27 ian 08:02
+0
VOTURI
-0

M-as fi mirat ca prefectul sa faca o apreciere pozitiva la adresa lui Sorin Oprescu!Nu-si permite asa ceva,nu-i da voie blonda!Jobul lui de prefect depinde de cat de mult il ataca pe Sorin Oprescu!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE