Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, audiată la Parchetul GeneralSperanţa Cliseru, prefectul Capitalei, s-a prezentat marţi la Parchetul General în dosarul privind incidentele violente de la protestul din Piaţa Victoriei din 10 august, informează Agerpres, citând surse judiciare.

Speranta Cliseru
Speranța Cliseru

Speranţa Cliseru a ajuns, marţi dimineaţă, la Parchetul General pentru a depune documente în dosarul deschis de procurori după violenţele de la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei.

Tot marţi, urmează să ajungă la Parchet primarul general Gabriela Firea, care nu se afla în ţară la data protestului, dar şi viceprimarul Aurelian Bădulescu, cel căruia Firea i-a delegat atribuţiile.

În urma violenţelor din Piaţa Victoriei, la Parchetul General au fost depuse 770 de plângeri împotriva Jandarmeriei.

Prefectul Capitalei spunea că a semnat ordinul de intervenţie în forţă a jandarmilor la mitingul din Piaţa Victoriei din 10 august după miezul nopţii, adică după momentul intervenţiei forţelor de ordine. Ea consideră că nu are importanţă ora semnării acestui document, pentru că jandarmii, atunci când sunt „atacaţi", au dreptul să acţioneze şi fără acel ordin. Afirmaţiile prefectului se contrazic cu cele ale reprezentanţilor Jandarmeriei, dar şi cu cele ale ministrului Carmen Dan, care spuneau că ordinul a fost semnat în jurul orei 20.00, pentru ca jandarmii să evacueze spaţiul din faţa sediului Guvernului, în jurul orei 23.00.

Etichete: Prefectul Capitalei, speranta cliseru

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE