Prefectura Capitalei A AVIZAT dispoziţiile primarului Piedone pentru autorizarea clubului ColectivPrefectura București a avizat dispozițiile primarului Cristian Popescu Piedone referitoare la clubul Colectiv, dar și hotărârile de consiliu local invocate pentru autorizarea funcționării clubului. DNA va decide acum dacă îl va audia în acest dosar şi pe fostul prefect al Capitalei.

Prefectura Capitalei A AVIZAT dispozitiile primarului Piedone pentru autorizarea clubului Colectiv
Prefectura Capitalei A AVIZAT dispoziţiile primarului Piedone pentru autorizarea clubului Colectiv
Foto: antena3.ro

Prefectura a confirmat, la solicitarea Profit.ro, informațiile, pe care adaugă că le-a transmis și către DNA.

Procurorii DNA trebuie să decidă dacă se impune și audierea fostului prefect al municipiului București, după ce instituția transmite că a avizat atât dispozițiile fostului primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, cât și hotărârile de consiliu local, care intră în contradicție cu legea și în baza cărora a fost eliberată autorizația de funcționare pentru clubul Colectiv, fără a exista un aviz din partea ISU.

Surse administrative precizează, pentru sursa citată, că viza de legalitate a fost certificată de către subprefectul Cristina Ecaterina Coruț, care a preluat atribuțiile de prefect după demisia lui Cristian Atănăsoaei și până la instalarea în funcție a Georgetei Gavrilă.

Anchetatorii trebuie să decidă dacă se impune și audierea consilierilor locali ai sectorului 4, dar și ai altor angajați ai primăriei, care au votat, respectiv avizat, în 2012, hotărârile de consiliu care vin în contradicție cu legislația în vigoare.

Cristian Popescu Piedone a fost, între timp, arestat preventiv, sub acuzațiile de fals intelectual și abuz în serviciu.

Etichete: autorizare, colectiv, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h