Pregătiri de dezastre la Bucureşti: Primăria cumpără 8.000 de paturi de campanieFirma Ivy Amenajări și Construcții SRL București va furniza Primăriei Capitalei un număr de 8.825 de paturi de campaniei, care vor fi livrate până la finele lunii aprilie pentru suma de 1,39 milioane de lei, TVA inclusă.

Pregatiri de dezastre la Bucuresti: Primaria cumpara 8.000 de paturi de campanie
Pregătiri de dezastre la Bucureşti: Primăria cumpără 8.000 de paturi de campanie

Achiziția de paturi face parte din programul de pregătire al municipalității în caz de dezastre. Estimat la 3,8 milioane de lei, contractul a fost atribuit în urma unei licitații inițiată în iulie 2015.

Paturile vor suporta o greutate de până la 150 de kilograme și vor fi dotate cu săculeț pentru depozitare și o lampă solară.

Ivy Amenajări și Construcții a depus oferta împreună cu Luzan Logistic SRL Târgu Jiu, în calitate de terț susținător financiar, potrivit datelor disponibile pe www.e-licitatie.ro.

Vezi pe profit.ro cine sunt acţionarii firmei Ivy Amenajări și Construcții. 

La licitație au depus oferte și General Conf Grup SRL București (Tromet SCM Ploiești - terț susținător tehnic și professional) și Europe One Dream Trend SRL BUcurești (Hidro NRG SRL Brașov - terț susținător financiar).

Primăria Capitalei a mai cumpărat, în decembrie 2014, un număr de 12.600 de paturi de campanie de la Metty Engineers SRL București, valoarea contractului fiind de 4,1 milioane de lei, fără TVA.

De asemenea, municipalitatea s-a dotat cu 1.800 de paturi de campanie în urma unui contract atribuit în noiembrie 2013. Cîștigătorul licitației a fost Casa Vili Fashion SRL București pentru suma 477. 000 lei, fără TVA.

Etichete: cumparare, cutremur, Ivy Amenajări și Construcții, licitaţie, paturi de campanie, Primăria Capitalei

0/2 COMENTARII
Dan
12 Feb 07:54
+0
VOTURI
-0
157 lei un pat de campanie?
Da' ce, vine si cu televizor inclus?
Radu
12 Feb 04:37
+0
VOTURI
-0
in loc sa reabiliteze cladirile cu bulina rosie sau sa le darame si sa le refaca de la zero, primaria face afaceri cu paturi de campanie iar guvernul nu misca un deget pentru schimbarea legislatiei in vigoare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE