Pregătiri intense pentru evenimentele speciale – ce rochii sunt preferate și cum sunt acestea aleseModa actuală nu mai este nemiloasă cu cele care nu se încadrează în anumite tipare ale siluetei. Există mai multe varietate, mai multă creativitate, mai mult din orice. Așa se face că un magazin de profil vine cu mai multe colecții de rochii de seară spre exemplu și nu se rezumă doar la câteva modele. Explicația este simplă și anume publicul feminin este mai educat și informat și adaptează din trendurile de actualitate la propriile nevoi vestimentare.

Ce rochii sunt preferate pentru evenimentele speciale
Ce rochii sunt preferate pentru evenimentele speciale

Un magazin deschis la noi și care le ține pe doritoare la zi cu stilurile în vogă este DyFashion. Aici, peste 20.000 de produse direct pe stoc sunt motivul pentru care femeile își amintesc cât de răsfățate sunt să aibă atât de multe variante vestimentare. Interesul crescut este față de colecțiile de rochii, semnate de Leonard, Ginette, Moze sau multe altele. Astfel de nume sunt o garanție a calității pe care femeile o caută, mai ales când vine vorba de achiziția unei rochii pretențioase.

Rochii pentru evenimente

Despre criteriile ce stau la baza alegerii unei rochii elegante toată lumea știe. Există și un cod nescris al regulilor pe care fiecare și le face, ȋntrucât trebuie să fie vorba despre o ținută în care se simt bine și arată pe măsură. Axate pe ideea de a găsi o rochie care să se așeze perfect, unele doritoare ar putea însă ignora detalii importante.

Rochia midi de cocktail

Aceasta este simplu de reperat, fiind nici prea lungă, nici prea scurtă. Ca și stil este ceva mai pretențioasă decât o ținută casual, însă nu la fel de elegantă precum o rochie de seară. Una din greșeli este tocmai aceasta, de a opta pentru o astfel de lungime doar pentru că este chic, altceva, dar cu riscul de a nu fi la fel de elegantă pe cât ar trebui, conform cu tipul de eveniment.

Rochia de cocktail prin lungimea sa specifică taie din picior, creează acea iluzie optică că purtătoarea este mai mică de înălțime. Așadar alegerea unei astfel de ținute este chiar o provocare.

Materialul rochiei trebuie să fie confortabil

Pentru perioada de vară sunt preferate materialele vaporoase, cele fluide și în special cele care au un croi lejer. De mare importanţă este materialul, cel care de altfel trebuie să fie potrivit pentru un croi dorit, dar și cel care asigură confort la purtare. Cusături întărite sunt de preferat, nu însă cele neglijent realizate care pot zgâria. Materialul trebuie să fie fin la atingere, să nu creeze în niciun fel deranj și senzație de disconfort pe piele. Acolo unde sunt aplicate detalii, cusute accesorii, perle sau orice altceva se aplică și un strat de material de protecție, astfel încât la purtare rochie să nu jeneze.

Design atractiv care să asigure originalitate

Poate că nu există supărare mai  mare ca aceea de a întâlni o rochie copie a ceea ce porți, la o altă invitată în cadrul unei petreceri. Oricare ar avea modelul original sunt ambele într-o situație neplăcută. Așadar un ţel pe care și-l propun de fiecare dată se referă la a găsi acele rochii unice, interesante, care să le scoată în evidență.

DyFashion are un avantaj din acest punct de vedere, ținând cont de colecțiile sale diverse. În plus, la finalul săptămânii completează cu alte noi apariții și lansează o colecție nouă. Așadar un dublu răsfăț, opțiunile vestimentare regăsite aici au toate șansele de a fi apariții unice, elegante, care atrag priviri.

Prețul, un alt criteriu

Desigur că și partea financiară contează. Sunt femei dispuse să plătească și peste 1000 de lei pentru o rochie, altele se limitează la jumătate din această sumă. Pe același principiu al diversității, DyFashion propune modele accesibile, ceea ce nu poate fi decât o încântare. În funcție și de complexitatea unui model, de lungime, colecție și o serie de alți factori prețul este unul mai mare. Totuși se vor regăsi negreșit tot felul de opțiuni pentru bugete mai modeste de asemenea.

Rochia este element central atunci când primesc o invitație la un eveniment. În jurul ei roiesc pretenții, așteptări și este de la sine înțeles că investiția este mai mare decât cea financiară. 

Etichete: evenimente speciale, pregatiri, rochii

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:00
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE