PREMIERĂ în Bucureşti. Primăria Sector 4 construieşte parcări publice cu plată. UNDE vor funcţionaPrimăria Sector 4 intenţionează să construiacă, în acest an, mai multe parcări publice cu plată, acest fapt fiind o premieră la nivelul administraţiilor publice de sector din Bucureşti, după cum a precizat într-un interviu acordat B365.ro primarul Daniel Băluţă. 

PREMIERA in Bucuresti. Primaria Sector 4 construieste parcari publice cu plata. UNDE vor functiona
PREMIERĂ în Bucureşti. Primăria Sector 4 construieşte parcări publice cu plată. UNDE vor funcţiona

"Pentru prima dată în sectoarele din Bucureşti vor apărea parcările publice cu plată. Acestea vor fi disponibile tuturor celor interesaţi contra unei taxe ce urmează să fie stabilită în Consiliul Local", a declarat pentru B365.ro primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă care a precizat că noile parcări publice cu plată se află în lucru, urmând a fi finalizate până la sfârşitul anului 2018. 

Parcările publice cu plată se construiesc în Sectorul 4 la următoarele adrese:

str. Niţu Vasile (Emil Racoviţă 1)

Bd. Ctin. Brâncoveanu intersecţie cu str. Izvorul Rece

str. Huedin

str. Olteniţei

staţia de metrou IMGB

tr. Izvorul Rece

Bd. Ctin. Brâncoveanu intersecţie cu Drumul Găzarului

str. Alunişului

Spitalul Marie Curie

str. Secerei

Al. Terasei

Apărătorii Patriei.

În plus, administraţia locală mai are în lucru aproape 3.000 de noi alte locuri de parcare de reşedinţă ce se construiesc în spic la marile bulevarde din sector Alexandru Obregia, Ctin. Brâncoveanu, Tineretului şi Şos. Berceni. "Acestea au ca termen e finalizare a lucrărilor 31 decembrie 2018", a precizat edilul Sectorului 4. 

Potrivit administraţiei locale, încă 1.000 de locuri de parcare de reşedinţă urmează să fie construite şi în patru parcări supraetajate la Piaţa Sudului (P+2), Piaţa Berceni-Olteniţei (P+1), Piaţa Străduinţei (P+1) şi Straja (P+1).  

De asemenea, ca o măsură suplimentară pentru fluidizarea traficului rutier, Primăria Sector 4 a demarat lucrările de lărgire de la două la patru benzi de circulaţie pe Şos. Berceni, Şos. Turnu Măgurele şi str. Luică. 

Pentru lucrările de supralărgire a străzilor, inclusiv construcţia de noi parcări, cheltuielile sunt estimate la suma de 150 milioane lei, banii fiind asiguraţi atât de la bugetul local, cât şi din credit bancar. 

 

 

Etichete: Bucureşti, Capitală, Daniel Băluță, parcari cu plata Sectorul 4, parcari noi Bucuresti 2018, parcari publice cu plata, Sectorul 4

0/7 COMENTARII
ecunecusowaso
13 iun 07:35
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules ewm.mltz.b365.ro.urs.by http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
aguveliwuluf
13 iun 07:08
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxil bld.hlgl.b365.ro.cqo.rn http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Kennethpearf
03 mar 20:43
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74
contandino
21 feb 08:40
+0
VOTURI
-0
alea din fata blocului sunt gratis?
noi platim anual o taxa de parcare! cine va spus frate sa lucrati in presa?
se castiga mai bine ca tractorist si ai sanse sa te vada psd-ul si sa te puna macar ministru
Michiduta
20 feb 15:45
+0
VOTURI
-0
Largirea strazilor? Da, Obregia se largeste de la trei benzi pe sens la doua, o inovatie marca Baluta! Prima banda se transforma in parcare in spic! Nu ca nu era si inainte, dar acum este oficiala!
Trolee pe Obregia? Visati frumos! Banda intai, deasupra careia este firul de contact al troleelor, se transforma in parcare. Iar dupa aia, evident, in bunul simt rromanesc, pe banda a doua se va parca "decat un minut, boss". Ce daca blocam troleul? Sa astepte!

"Fluidizarea" traficului rutier cu care se lauda maimutoiul asta? Poveste de adormit copiii!
MARINELU
20 feb 15:16
+0
VOTURI
-0
Maimutoiul asta nu este in stare decat sa monteze cateva garduri, sa schimbe banci si borduri si bineanteles sa mareasca taxa de salubritate.
Gica
20 feb 14:45
+0
VOTURI
-0
Chiar nu mai sunt parcari cu plata in Bucuresti? Mai interesati-va.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE