PREMIERĂ în România: În ce piață din București poți plăti cumpărăturile cu cardulBucureștenii pot plăti cumpărăturile făcute în Piața Traian cu cardul, după ce aici a fost instalat primul POS dintr-o piață românească.

PREMIERA in Romania: In ce piata din Bucuresti poti plati cumparaturile cu cardul
PREMIERĂ în România: În ce piață din București poți plăti cumpărăturile cu cardul
Foto: doraghecenco.wordpress.com

Deţinătorii de carduri vor putea plăti cu cardul pentru legumele, fructele şi verdeţurile cumpărate din Piaţa Hala Traian din sectorul 2 al Capitalei, după ce aici a fost instalat primul POS dintr-o piaţă din România, potrivit unui comunicat remis de MasterCard, citat de zf.ro.

În 2015, românii au utilizat de patru ori mai puţin cardurile pentru a efectua plăţi la comercianţi comparativ cu media Uniunii Europene.

Anul trecut, au fost efectuate, în medie, 14 tranzacţii de plată pe fiecare card emis de băncile locale, comparativ cu o medie europeană de 60 de tranzacţii.

„Experimentul «piaţa» a pornit ca un proiect-pilot, însă reacţiile pozitive au condus la implementarea permanentă a unui POS într-o piaţă, devenind astfel o realitate şi un lucru normal pentru cumpărătorii de la Piaţa Traian", a declarat în comunicat Cosmin Vladimirescu, general manager al MasterCard pentru România.

Etichete: piata traian, plata cu cardul

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE