Premieră în România: Începe Festivalul de Prim Ajutor, la BucureştiPrimăria Sectorului 4, în parteneriat cu Crucea Roșie Română - Filiala Sector 4 București, va organiza în perioada 11- 12 septembrie a.c., în Parcurile Lumea și Orășelul Copiilor, o amplă campanie de conștientizare a importanței cunoașterii și acordării primului ajutor.

Premiera in Romania: Incepe Festivalul de Prim Ajutor, la Bucuresti
Premieră în România: Începe Festivalul de Prim Ajutor, la Bucureşti

Pe parcursul a două zile, pentru prima dată în România, sub genericul „ FACE" (First Aid Convention in Europe), 28 de echipe de prim ajutor din 24 de țări europene vor lua parte la cea mai mare competiție anuală, ce va aduce în prim plan demonstrații spectaculoase de intervenție în caz de urgență.
Prilejuit de celebrarea în plan internațional a Zilei Internaționale a Primului Ajutor, Festivalul va reuni peste 500 de participanți și susținători ce vor trage un semnal de alarmă cu privire la importanța acordării primului ajutor de către oricine, oricând.
Astfel, vineri 11 septembrie a.c., începând cu orele 20.00, evenimentul se va deschide cu parada tuturor echipelor participante și va continua cu Gala Crucii Roșii - un concert în aer liber, susținut de Direcția 5 și Alexandra Ungureanu, precum și alți invitați surpriză, care se vor alătura proiectului destinat colectării de fonduri - „Puncte de prim ajutor în zone izolate".
Totodată, sâmbătă 12 septembrie a.c., de la 08.30, echipajele participante vor lua startul la Competiția Europeană de Prim Ajutor, aducând în prim plan scenarii inspirate din viața reală.
Toți cei interesați să susțină acest demers, răspândind semnul „Face it!", sunt așteptați în Parcurile Lumea și Orășelul Copiilor din Sectorul 4, pentru a lua parte la cel mai important demers de conștientizare a importanței cunoașterii și acordării primului ajutor!

 

Etichete: Bucureşti, Crucea Roşie, festival de prim ajutor, Parcul Lumea Copiilor, parcul Orăşelul Copiilor, premiera, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h