Premieră! Mariana Miclăuş este noul director general al MetrorexConsiliul de Administraţie al Metrorex a decis, luni, numirea în funcţia de director general provizoriu a Marianei Miclăuş, care a condus Serviciul Managementul Finanţărilor Externe. Este pentru prima dată când compania este condusă de o femeie, potrivit news.ro.

Metrorex
Metrorex

"Astăzi, 11 noiembrie 2019, Consiliul de Administraţie al Metrorex a luat act de expirarea contractului de mandat de director general provizoriu al domnului Marin Aldea. În conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, aprobată prin Legea nr. 111/2016, în aceeaşi şedinţă, Consiliul de Administraţie a mandatat-o pe doamna Mariana Miclăuş să îndeplinească atribuţiile de director general provizoriu, începând cu data de 12.11.2019", a transmis, luni, Metrorex.

Sursa citată a precizat că Mariana Miclăuş, anterior numirii în funcţia de director general, a condus, în cadrul Metrorex, Serviciul Managementul Finanţărilor Externe, având o experienţă de peste 30 de ani în cadrul societăţii.

Ompania precizează că, de la înfiinţarea Metrorex, este pentru prima dată când poziţia de director general este ocupată de către o doamnă.

Etichete: director, mariana miclaus, Metrorex

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE