Premierul britanic David Cameron face o vizită oficială în România, miercuriDavid Cameron va veni miercuri în România, într-o vizită oficială. El se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, dar și cu premierul Dacian Cioloş.

Premierul britanic David Cameron face o vizita oficiala in Romania, miercuri
Premierul britanic David Cameron face o vizită oficială în România, miercuri
Foto: ziuanews.ro

Dacian Cioloş a precizat, marţi, la Parlament, că unul dintre subiectele care vor fi discutate în CE este legat de referendumul pe care Marea Britanie îl pregăteşte, cu privire la rămânerea sau părăsirea Uniunii Europene, arătând că va aborda acestă temă la întrevederea cu premierul David Cameron, informează mediafax.ro.

Prezent la comisiile de afaceri europene ale Parlamentului, premierul Dacian Cioloş a precizat că un subiect care va fi discutat în Consiliul European este legat de referendumul pe care Marea Britanie îl pregăteşte, cu privire la rămânerea sau părăsirea Uniunii Europene, arătând că va discuta această temă miercuri cu premierul David Cameron, la Palatul Victoria.

"Relaţia dintre Uniunea Europeană şi Regatul Unit al Marii Britanii, după cum ştiţi, Marea Bitanie pregăteşte un referendum legat de rămânerea sau părăsirea Uniunii Europene şi din această perspectivă sunt câteva propuneri pe care Regatul Unit le va face de reformare sau de adaptare a modului de funcţionare al Uniunii Europene şi în acest context dar şi în contextul relaţiilor bilaterale, chiar mâine o să am o întâlnire cu premierul David Cameron care vizitează şi România înaintea acestui Consiliu", a arătat Cioloş, precizând că un alt subiect posibil "care este de obicei pe agenda Consilului European" este şi cel privitor la relaţii externe.

Premierul David Cameron va sosi miercuri la Bucureşti, într-o vizită oficială. Cameron se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, însă, cel puţin deocamdată, nu au fost programate declaraţii de presă ale celor doi demnitari.

Etichete: David Cameron, Marea Britanie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h