Premierul Cioloș ia în calcul schimbarea din funcție a ministrului Sănătății- surseDacian Cioloș ia în calcul schimbarea din funcție în cazul ministrului Sănătății, Patriciu Achimas Cadariu. Premierul ar fi nemulțumit de prestația ministrului în cazul bebelușilor bolnavi.

Premierul Ciolos ia in calcul schimbarea din functie a ministrului Sanatatii- surse
Premierul Cioloș ia în calcul schimbarea din funcție a ministrului Sănătății- surse
Foto: romaniatv.net

Premierul Dacian Ciolos ar fi nemultumit de prestatia ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, in scandalul bebelusilor bolnavi din Arges, au declarat surse politice pentru HotNews.ro. Premierul ar lua in calcul o schimbare a ministrului, au mai declarat sursele citate.

Ministerul Sanatatii a avut un prim comunicat de presa despre situatia copiilor adusi din Arges cu sindrom hemolitic-uremic la o saptamana dupa aparitia problemei. In comunicat, Ministerul Sanatatii explica ce s-a intamplat si cat dureaza efectuarea anchetei epidemiologice.

Atunci cand a iesit la declaratii, ministrul Achimas Cadariu a raspuns intrebarilor reporterilor cu declaratii vagi si neinformate, care au contribuit la raspandirea zvonurilor conspirationiste despre cauza imbolnavirilor, adaugă sursa citată.

Etichete: bebelusi arges, ciolos, ministrul Sănătăţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h