Premierul Dacian Cioloş a DEMIS patru miniştriPremierul Dacian Cioloş a anunţat, marţi, înlocuirea a patru miniştri din cabinetul său. Este vorba despre ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, şi ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Dan Stoenescu.

Premierul Dacian Ciolos a DEMIS patru ministri
Premierul Dacian Cioloş a DEMIS patru miniştri

"Am decis, astazi, sa fac cateva schimbari in Guvern. Multumesc domnilor ministri Adrian Curaj (ministrul Educaţie), Dan Costescu (ministrul Transporturi), Dan Stoenescu (ministrul delegat al Departamentului Românilor de Pretutindeni), Marius Bostan (ministrul Comunicatiilor). Au lucrat bine pe multe proiecte, pe altele au fost unele intarzieri. Am decis sa operez aceste schimbari pentru un nou ritm in echipa guvernamentala. Si-au facut in mare parte treaba, doar ca vreau un nou imbold, un nou impuls. Maine dimineata (marti - n.r.) o sa-i transmit lui Klaus Iohannis propunerile pentru noii ministri", a declarat Dacian Cioloş.

Propunerile lui Dacian Cioloş pentru noii miniştri sunt:

Educatie - Mircea Dumitru, Rector Universitatea din Bucureşti
Transporturi - Sorin Buse, fost director general al Renault Technologie Roumanie
Romanii de pretutindeni - Maria Ligor, ambasadorul Romaniei în Canada
Comunicatii - Dragos Tudorache, şeful Cancelariei

Etichete: Adrian Curaj, dacian ciolos, Dan Costescu, dan stoenescu, guvern dacian ciolos, marius bostan

0/1 COMENTARII
Cris
05 Jul 22:20
+0
VOTURI
-0
Pacat de Marius Bostan, care parea baiat destept dar l-a luat gura pe dinainte sa spuna ca e un lux sa mergi cu trenul, fara sa constientizeze ca in Romania, dupa Ceausescu, infrastructura feroviara e praf, e in degradare continua si sunt mari orase din tare care nici macare nu sunt legate de reteaua de cale ferata, iar cele care sunt, face trenul o vesnicie pana la ele. O sa fie lux sa mergi cu trenul in Romania cand vom face TGV sau alte variante de trenuri cu levitatie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h