Premierul Dacian Cioloş merge la meciul Franţa-România de la Euro 2016Premierul Dacian Ciolos va efectua o vizita la Paris, joi si vineri, unde se va intalni cu premierul francez, Manuel Valls. Vineri seară va merge, alături de presedintele Frantei, Francois Hollande, la meciul Franta-Romania.

Premierul Dacian Ciolos merge la meciul Franta-Romania de la Euro 2016
Premierul Dacian Cioloş merge la meciul Franţa-România de la Euro 2016
Foto: stirileprotv.ro

"Programul vizitei cuprinde participarea prim-ministrului Dacian Ciolos la reuniunea speciala dedicata Romaniei, prezidata de Secretarul General al organizatiei, Angel Gurria, in cadrul Consiliului Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), la 9 iunie. Participarea la aceasta reuniune se inscrie in obiectivul de etapa al Romaniei stabilit de Guvern in luna februarie a.c. privind crearea premiselor favorabile pentru luarea in considerare a candidaturii tarii noastre in cursul viitorului exercitiu de largire al OCDE", informeaza Guvernul printr-un comunicat.

In document se mai spune ca vizita marcheaza "trecerea Parteneriatului strategic bilateral intr-o noua etapa de dezvoltare, reflectata in noua Foaie de Parcurs", document care va fi semnat de Dacian Ciolos si omologul sau francez, Manuel Valls.

"Premierul Ciolos va avea, de asemenea, o intrevedere cu presedintele Francois Hollande si vor asista impreuna la meciul de deschidere a Campionatului European de Fotbal, Franta-Romania", se anunta in comunicat.

Etichete: dacian ciolos, EURO 2016, François Hollande, romania franta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h