Dacian Cioloș, aviz pozitiv de la Parlament pentru a reprezenta România la Consiliul EuropeanPrimul ministru Dacian Cioloș a fost audiat în Parlament, marți, pe marginea mandatului cu care va reprezenta România la Consiliul European de săptămâna viitoare.

Premierul Dacian Ciolos va fi audiat astazi in Parlament
Premierul Dacian Cioloș va fi audiat astăzi în Parlament

UPDATE: Dacian Cioloș a primit aviz pozitiv de la Parlament pentru a reprezenta România la Consiliul European.

UPDATE: Dacian Cioloş a declarat referitor la refugiaţi că: România îşi menţine rezerva faţă de un mecanism permanent de relocare care nu ar rezolva problema de fon, ci doar cauzele.

Referitor la terorism, România va susţine activ, inclusiv cu schimbul de informaţii între statele membre pentru a ţine sub control suspecţii. Pe Termen mai lung pentru evitarea radicalizîării pe acestă perspectivă.

Dacia Cioloș a mai spus că România dorește rămânerea Marii Britanii în UE, un lucru în interesul ambelor părţi.

Dacia Cioloș este prezent, marți, la Parlament pentru a oferi explicații pe marginea mandatului cu care va reprezenta România la Consiliul European de săptămâna viitoare.

Președintele Klaus Iohannis l-a delegat pe premierul Dacian Cioloș să reprezinte România la următoarea ședință a Consiliului European.

Dacian Cioloș cere avizul Comisiilor pentru Afaceri Europene sa mearga la Consiliul European ce va avea loc între 17-18 decembrie la Bruxelles.

Comisiile dau aviz, dar daca vor sa modifice mandatul, trebuie un vot în plenul Parlamentului.

Sursa: realitatea.net

Etichete: consiliul european, dacian ciolos, parlament

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE