Premierul Dacian Cioloș va participa la dezbaterea privind legea electoralăPremierul Dacian Cioloş va participa luni, la Camera Deputaţilor, la ora premierului, în care este programată dezbaterea privind legislaţia electorală. Eugen Nicolăescu a declarat, duminică, că aşteaptă ca şeful Executivului să le explice cum se face democraţia reală cu un singur tur.

Premierul Dacian Ciolos
Premierul Dacian Cioloș

Dezbaterea intitulată "Legislaţia electorală românească trebuie să asigure o mai bună reprezentativitate a cetăţenilor" va avea loc luni, începând cu ora 16.00, la Camerea Deputaţilor, la solicitarea grupului parlamentar PNL.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a precizat pentru Mediafax că premierul va răspunde invitaţiei PNL şi va participa la dezbatere.

Pe de altă parte, întrebat duminică, într-o conferinţă de presă, ce vor discuta cu premierul Dacian Cioloş, liderul deputaţilor liberali, Eugen Nicolăescu, a spus că aşteaptă să vadă care este poziţia acestuia cu privire la alegerea primarilor.

"Aşteptăm ca domnul Cioloş să vină şi să ne explice cum se face o democraţie reală fără să respecţi o majoritate atunci când alegi un primar", a comentat Nicolăescu.

Etichete: dacian ciolos, dezbatere, legea electorala, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE