Premierul desemnat Dacian Cioloș, despre majorarea salariilor bugetarilor: Aștept analiza bugetuluiPremierul desemnat Dacian Cioloș a fost întrebat de jurnaliști, după anunțul privind lista noului Guvern, dacă este de acord cu majorarea salarială de 10% pentru bugetari. El a declarat ca nu poate să se pronunțe deocamdată și că așteaptă să aiba o analiză a bugetului.

NOUA LEGE A SALARIZARII. Care va fi cel mai mare salariu de bugetar. Cu cat va creste salariul minim
NOUA LEGE A SALARIZĂRII. Care va fi cel mai mare salariu de bugetar. Cu cât va creşte salariul minim
Foto: ziuaveche.ro

"Nu pot sa va spun pana nu am o analiza a situatiei bugetului. (...) Nu am intentia sa vin si sa tai. In schimb, nici nu vreau sa pun in pericol credibilitatea Romaniei", a declarat duminica Ciolos, la Palatul Parlamentului, dupa ce si-a anuntat Cabinetul.

Declarația fost făcută în cadrul conferinței de presă în care Cioloș a anunțat lista cu noii miniștri pe care îi propune.

Etichete: buget, dacian ciolos, majorare salarii

0/3 COMENTARII
Cris
16 Nov 08:21
+0
VOTURI
-0
Nu va avea loc nicio marire de salarii. Vor creste doar taxele la iobagi. Asa vrea FMI, iar slugile de la Bucuresti accepta intotdeauna.
Enescu Bogdan
16 Nov 06:52
+0
VOTURI
-0
Atâta tevatură se face pentru o creştere din care nu rezultă decât câteva zeci de lei, la salariile noastre de nimic. Dar cu ce plătim, de trei ori mărite, de la 1 octombrie, preţurile reţetelor compensate, v-aţi întrebat?
Din scăderea procentului compensării medicamentelor sunt plătite majorările salariilor medicilor, adică tot din banii bolnavilor.
Cris
15 Nov 21:31
+0
VOTURI
-0
Se prefigureaza un guvern tehnocrat de paie... E normal ca Ciolos sa astepte o analiza pe buget... dar e clar ca nu sunt bani pentru majorarea de 10% la bugetari.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE