Premierul Ponta, din nou în Turcia pentru un control medical la genunchi. FOTOPremierul Victor Ponta s-a aflat, în acest sfârşit de săptămână, din nou în Turcia pentru efectuarea unui control la genunchiul la care a fost operat în vară. Primul ministru a revenit însă repede în ţară, întrucât astăzi are loc Congresul extraordinar al PSD unde se aleg noii şefi ai partidului. 

Premierul Ponta, din nou in Turcia pentru un control medical la genunchi (Foto profit.ro)
Premierul Ponta, din nou în Turcia pentru un control medical la genunchi (Foto profit.ro)

Premierul Victor Ponta a călătorit la clasa business, în apropierea aghiotantului, de la care a împrumutat niște căști audio, ascultând muzică pe tot parcursul zborului, potrivit profit.ro.

Echipajul din avion, un Airbus 318, a fost ușor mai protocolar. Spre deosebire de drumul spre Istanbul, de această dată, în prezența premierului, a coborât ecranele micilor televizoare, astfel încât pasagerii să poată urmări, pe harta proiectată, traseul, poziția avionului și viteza.

Căpitanul a anunțat și programul de acumulare mile de zbor al Tarom, în condițiile în care la zborul dus nu a făcut-o.

După aterizare, premierul nu a parcurs același drum spre ieșirea din aeroport ca și ceilalți călători, ci a fost condus pe traseul de protocol.

În luna mai, Victor Ponta s-a accidentat la piciorul stâng în timpul unui meci de baschet și a fost obligat să suporte o intervenție chirurgicală. Acesta a ales să fie operat în Turcia.

Etichete: operatie genunchi, Ponta, turcia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE