Premierul Ponta, mesaj de condoleanţe poporului evreu şi familiei fostului premier Ariel SharonPrim-ministrul Victor Ponta a transmis, sâmbătă, un mesaj de condoleanţe poporului evreu şi familiei lui Ariel Sharon, exprimându-şi profundul regret pentru trecerea în nefiinţă a fostului premier israelian. 

Premierul Ponta, mesaj de condoleante poporului evreu si familiei fostului premier Ariel Sharon
Premierul Ponta, mesaj de condoleanţe poporului evreu şi familiei fostului premier Ariel Sharon

"Am primit cu mare tristeţe vestea că un mare om politic şi strateg militar al Statului Israel a trecut în nefiinţă. Ariel Sharon a fost un adevărat lider, luptând pentru ţara sa atât pe front, ca militar, dar şi ca lider politic şi prim-ministru.Doresc să transmit expresia profundei mele compasiuni faţă de familia îndurerată şi poporul evreu şi să le adresez acestora sincere condoleanţe", se menţionează în mesajul premierului Ponta de pe site-ul Guvernului.

Ariel Sharon a decedat sâmbătă, la vârsta de 85 de ani. Starea de sănătate a lui Ariel Sharon continuase să se deterioreze în ultimele zile, fiind critică. Ariel Sharon, aflat în comă după un atac cerebral suferit pe 4 ianuarie 2006, era în stare foarte gravă din 1 ianuarie 2014.

Etichete: ariel sharon, deces, Guvernul României, moarte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE