Premierul Victor Ponta: Iau în calcul inclusiv angajarea răspunderii Guvernului pe Codul FiscalPremierul Victor Ponta ia în considerare angajarea răspunderii Guvernului pe Codul Fiscal, dacă va fi blocat în Parlament.

Ponta: Proiectul Codului Fiscal nu contine modificari majore si nu mareste vreo taxa
Ponta: Proiectul Codului Fiscal nu conţine modificări majore şi nu măreşte vreo taxă

"Va spun un lucru: voi face toate eforturile ca acest Cod fiscal sa se adopte pana la sfarsitul sesiunii parlamentare, inclusiv iau in calcul angajarea raspunderii Guvernului daca la un moment dat se blocheaza politicianist de catre PNL sau de altcineva", a spus Ponta, potrivit Hotnews.ro.

El a aratat ca, din punctul sau de vedere, pana la sfarsitul sesiunii parlamentare in curs trebuie sa fie adoptat Codul fiscal si Codul de procedura fiscala, pentru ca sa existe sase luni de pregatire a implementarii.

Intrebat ce va face in cazul in care va fi depusa o motiune de cenzura pe aceasta tema, in cazul angajarii raspunderii, Ponta a precizat: "Ma descurc cu motiunile de cenzura".

Solicitat sa comenteze, pe de alta parte, declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis, care a spus ca acest Cod fiscal a fost inspirat in mare parte din propunerile PNL si ale sale, din timpul campaniei, Ponta a raspuns: "Atunci inseamna ca il va sustine, e perfect acest lucru".

Etichete: noul cod fiscal, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE