Premierului DACIAN CIOLOŞ i-a fost furată identitatea pe FacebookEchipa de comunicare a premierului Dacian Cioloş a fost sesizată în legătură cu furtul identităţii şefului Executivului pe Facebook, cei de la Guvern reclamând incidentul.

Dacian Ciolos
Dacian Cioloş

Echipa de comunicare a premierului a fost sesizată în legătură cu faptul că a apărut un cont de Facebook care foloseşte numele şi poza premierului după ce pe pagina Melaniei Medeleanu falsul Dacian Cioloş a postat următorul comentariu - ''Super! Felicitări pt asumarea chemării Sufletului. E minunat când o pasăre STIE că e liberă să zboare oricât de sus, în infinitul credinţei ca e creată pt a face bine celorlalţi. Abia atunci Cerul se intâlneşte cu Pământul!'', au declarat pentru Mediafax reprezentanţi ai Guvernului.

Aceştia au precizat că echipa de comunicare a Guvernului a reclamat furtul de identitate la Facebook, fără a depune plângere la poliţie.

Etichete: dacian ciolos, facebook dacian ciolos, furt identitate facebook, furt identitate online, premierul dacian ciolos

0/1 COMENTARII
required
02 Jul 23:42
+0
VOTURI
-0
O sa-i ia boii de la harddisc...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE