Premii de fidelitate la 50 de ani de căsătorie pentru ZECI de cupluri din Sectorul 6. Ce primesc



Miercuri, 23 noiembrie 2016, un număr de 32 de cupluri din comunitatea Sectorului 6, care aniversează 50 de ani de căsătorie, vor fi premiate de către primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, la sediul autorităţii publice locale.

Cei 64 de vârstnici care vor fi prezenţi în cadul evenimentului vor depăna amintiri frumoase din timpul celor peste 26.297.438 de minute petrecute împreună în timpul căsniciei, iar doamnelor li se va oferi câte un buchet de flori, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 6.

Cuplurile care celebrează nunta de aur vor primi din partea primarulului Gabriel Mutu sincere felicitări, un premiu de 500 de lei şi o diplomă de fidelitate.

Prin proiectul „Premii de fidelitate", iniţiat în anul 2007 de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, până în prezent, au fost premiate peste 4.500 de cupluri din Sectorul 6.

Obictivele proiectului sunt recunoaşterea oferită membrilor comunităţii care susţin valorile familiei ca fundament al societăţii şi conştientizarea importanţei stabilităţii în căsnicie. Cele mai longevive cupluri din comunitate primesc un premiu în valoare de 500 lei şi o diplomă pentru celebrarea "nunţii de aur".

Etichete: fidelitate, premiu de fidelitate, primaria sectorului 6, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Cutarica
24 Nov 15:29
+0
VOTURI
-0
Foarte frumos gestul si initiativa, chiar daca ...nu intamplator are loc in timpul campaniei electorale... (macar o data la vreo 4 ani se mai fac gesturi frumoase)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE