Premiul la Loto cât 50 de apartamente în Capitală, de două camereFondul de castiguri pus in joc de Loteria Romana de Revelion se ridica la 3,4 milioane euro (Foto 1235.ro)
Fondul de câştiguri pus în joc de Loteria Română de Revelion se ridică la 3,4 milioane euro (Foto 1235.ro)

În data de 30 decembrie  vor avea loc extragerile pentru Loteria Norocului şi utimele trageri Joker şi Loto 5/40 din acest an. Participarea la Loteria Norocului se face pe baza biletelor necâştigătoare la jocul Noroc din luna decembrie. Marele premiu pus în joc pentru această loterie constă într-un autoturism de lux. Pe lângă acest premiu,  Loteria Română mai oferă 41 de căştiguri a câte 4.400 lei  fiecare (fiecare câştig fiind compus dintr-o excursie pentru două persoane în Austria -Viena, plus numerar).

Pe 31 decembrie, Loteria Română organizează în aceeaşi zi două Trageri Speciale Loto 6/49, o tragere „principală” şi una „suplimentară”. Astfel, cu acelaşi bilet, jucătorii la Loto 6/49 vor participa la ambele trageri de Anul Nou. Pentru tragerea "suplimentară" Loteria Română va suplimenta fondul de câştiguri al categoriei I cu suma de 500.000 lei.

Etichete: Anul Nou, câştiguri, Loteria Română, premii, trageri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h