Presa americană comentează alegerea Simonei Halep, în privinţa noului antrenor Victor IoniţăPresa americana a comentat decizia Simonei Halep, după ce managerul ei, Virginia Ruzici, a anunţat că Simona Halep va fi pregătită, de acum, de antrenorul Victor Ionita si de consulantul suedez Thoms Hogstedt. 

Presa americana comenteaza alegerea Simonei Halep, in privinta noului antrenor
Presa americană comentează alegerea Simonei Halep, în privinţa noului antrenor
Foto: www.bzf.ro

 Una dintre cele mai importante publicatii de profil din SUA, Sports Illustrated, a comentat alegerea Simonei Halep.

"Simona l-a ales pe Victor Ionita, cel care a dus-o pe Sorana Carstea pe locul 21 WTA anul trecut. Comparativ, jocul Simonei este total diferit de cel al Soranei, insa alegerea lui Ionita si a lui Hogstedt pare un semnal ca Halep urmareste sa munceasca mai mult la ofensiva si sa aduca un plus de agresivitate in jocul sau", a comentat publicatia americana, scrie ziare.com.

Victor Ioniţă este noul antrenor al jucătoarei de tenis Simona Halep, în sezonul 2015. Din echipa sportivei mai fac parte şi preparatorul fizic Theodor Cercel şi consultantul Thomas Högstedt. 

Etichete: antrenor HALEP, halep

0/1 COMENTARII
Adam
25 nov 07:32
+0
VOTURI
-0
Oferta locuri de munca legale!
Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar! Nu este MLM sau afacere piramidala. Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: madagi14@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h