Oprescu vrea să-i despăgubească pe cei cu maşinile avariate de copacicopac-cazut-iarna(LIBERTATEA)
copac-cazut-iarna(LIBERTATEA)

În urma viscolului din ultimele ore, mulţi bucureşteni s-au trezit cu maşinile avariate de copacii căzuţi sub greutatea zăpezii. Însă cum nu toţi beneficiază de asigurări care să suporte plata reparaţiilor, majoritatea ar trebui să le suporte din propriul buzunar. Sorin Oprescu vrea să intervina pe langă asigurători să-i convinga sa acorde despagubiri şi celor care s-au trezit cu masinile avariate din cauza copacilor prabusiti şi care nu dispun de asigurare CASCO. “Am o întâlnire chiar astăzi cu asigurătorii, să vorbim şi să vedem ce se poate face. Este vorba despre aproximativ 200 de maşini pe care au căzut copaci în urma viscolului”, a spus primarul general Sorin Oprescu.

În aceste situaţii pentru o astfel de daună se solicită o confirmare din partea ANM cu privire la fenomenul atmosferic care a avut loc. Următorul demers are loc la unitatea service pe care si-o alege clientul, care face o evaluare a reparaţiilor. Dacă valoarea estimată este mai mare de 75-80% din suma asigurată a maşinii, de obicei dauna este declarată daună totală.

Etichete: ANM, asigurări, casco, copaci, despăgubiri, maşini, oprescu, pmb, viscol

0/0 COMENTARII
Cristina Bordeianu
28 Jan 08:37
+0
VOTURI
-0

Incurcata treaba!Nu cred ca asiguratorii sa fie pe deplin de acord cu propunerea lui Sorin Oprescu.Au si ei socotelile lor.Si apoi se pune problema si altfel:cand ai o Dacie mai veche de 15 ani,nu te mai gandesti la CASCO.Pe cand la masinile de zeci de mii de euro,cine a avut bani sa le plateasca,trebuia sa aiba in vedere si acest tip de asigurare.

Agheboaiei Daniel
26 Jan 13:54
+0
VOTURI
-0

Decat sa-i despagubeasca pe oamenii astia, mai bine ar lua alta masura, mai normala.

Absolut toti arborii de pe aliniamentele stradale trebuie inlocuiti. Sunt batrani, uscati, crescuti care cum a putut - mai drept, mai stramb, mai inalt, mai scund etc. -

Daca va uitati ce frumos s-au dezvoltat pomii plantati acum 2 ani. pe mijlocul Bd. Lascar Catargiu, o sa va minunati. O capitala europeana are nevoie si de asa ceva. Daca asteptam sa rupa vantul sau zapada pomii batrani din Bucuresti o sa ajungem sa cada pe noi si in zile cu soare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE