Fabrică de ŢIGARETE în SUBSOLUL unui BLOC din Capitală. Era condusă chiar de PREŞEDINTELE ASOCIAŢIEIPreşedintele unei asociaţii de proprietari din Sectorul 3 al Capitalei a fost prins în flagrant în timp ce ambala, în subsolul blocului, tutun vrac pentru a-l vinde, în locaţie fiind găsită cantitatea de 187 de kilograme de tutun, potrivit Poliţiei Capitalei.

Fabrica de tutun ilegala in subsolul unui bloc din Sectorul 3
Fabrică de tutun ilegală în subsolul unui bloc din Sectorul 3

Luni, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 37 de ani, în timp ce ambala tutun vrac, pentru vânzare, la subsolul unui bloc din sectorul 3. În subsolul respectiv, oamenii legii au găsit şi confiscat nu mai puţin de 187 de kilograme de tutun. Bărbatul era chiar preşedintele asociaţiei de proprietari al blocului.

"La data menţionată, poliţişti din cadrul Secţiei 13, în urma exploatării unei informaţii conform căreia la subsolul unui bloc din sectorul 3 funcţionează ilegal un atelier de prelucrat şi ambalat tutun vrac, au organizat o acţiune de supraveghere a imobilului în cauză. În jurul orei 12.00, a fost observat un bărbat, preşedinte al asociaţiei de proprietari a blocului respectiv, care a pătruns la subsolul clădirii, unde deţinea mai multe boxe", se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei General de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), remis marţi.

Poliţiştii au intrat în subsolul, care era deja supravegheat, şi l-au prins pe preşedintele asociaţiei de proprietari când ambala tutun vrac. El avea amenajate trei încăperi unde prelucra, usca, toca şi ambala tutunul, cu ustensile speciale, printre care maşini de tocat tutun, staţie aerotermă, cântare electronice şi maşină de fabricat ţigarete.

Vezi VIDEO AICI

Etichete: Bucureşti, fabrica de tigarete, poliţie, presedinte asociatie proprietari, Sector 3, Sectorul 3, tigarete

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h