Preşedintele Băsescu a dezvăluit ce va face în ultima zi de mandatPreşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că ultima zi de mandat o va petrece la Sânnicolau Mare, acolo unde s-a decis să candideze pentru al doilea mandat de preşedinte şi le-a transmis timişorenilor că a constatat faptul că dacă vrea să se simtă bine trebuie să vină în Banat.

Presedintele Basescu a dezvaluit ce va face in ultima zi de mandat (Foto arq.ro)
Preşedintele Băsescu a dezvăluit ce va face în ultima zi de mandat (Foto arq.ro)

"Este o bucurie să revin la Timişoara, ieri am fost la vecinii dumneavoastră de la Arad. Constat că dacă vreau să mă simt bine trebuie să vin în Banat", a declarat Traian Băsescu, rugându-i pe cei prezenţi să nu mai scandeze: "Băsescu".

Preşedintele a mai declarat că s-a întâlnit cu primarul din Sânnicolau Mare şi că i-a promis că în ultima zide mandat va merge acolo.

"I-am promis că ultima zi de mandat, când îmi voi încheia, acolo o voi face", a spus Traian Băsescu.

Şeful statului a precizat că acolo şi-a lansat candidatura pentru al doilea mandat şi că i se pare corect să se ducă acolo, pentru că are o anumită simbolistică.

"Niciodată nimeni nu crede că la ora la care am ajuns, atunci, la Sânnicolau Mare, nu eram hotărât să candidez.Pentru asta Sânnicolau Mare rămâne un reper în cel de-al doilea mandat al meu", a mai spus Băsescu, citat de Mediafax, în discursul susţinut în dezbaterea "Continuarea reformei statului în educaţie şi sănătate", organizată de Fundaţia "Mişcarea Populară".

În 3 octombrie 2009, pe neaşteptate, Traian Băsescu şi-a anunţat, la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, în prezenţa a aproximativ două mii de persoane, candidatura la Preşedinţie, în timpul unei întâlniri cu fermierii din zona de vest a ţării.

Etichete: candidatură, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE