Preşedintele CNAS, Vasile Ciurchea, şi-a dat DEMISIA: "Nu mai suport atâta denigrare"Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, şi-a dat demisia din funcţie, invocând motive personale.

Presedintele CNAS, Vasile Ciurchea, si-a dat DEMISIA
Preşedintele CNAS, Vasile Ciurchea, şi-a dat DEMISIA

Vasile Ciurchea a declarat, luni, pentru Realitatea TV că  și-a depus demisia la Guvern, motivele demisiei fiind personale.

"În urmă cu câteva minute am ieşit de la Guvern. Mi-am înaintat demisia, este o decizie unilaterală, nu au existat presiuni. Pur şi simplu îmi ajunge. Nu mai suport atâta denigrare", a spus Ciurchea, potrivit sursei citate.

Vasile Ciurchea a fost numit la conducerea CNAS la data de 30 iunie 2014 de fostul premier Victor Ponta.

În decizia premierului de atunci se arata că acesta a fost numit în calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al CNAS până la expirarea mandatului în curs, respectiv 17 iunie 2017, şi că acesta exercita atribuţiile de preşedinte al instituţiei.

Vasile Ciurchea a mai condus CNAS în perioada februarie 2007 - ianuarie 2009, fiind înlocuit de premierul de atunci, Emil Boc, cu Irinel Popescu.

Înainte de a fi numit în 2007 la conducerea CNAS, Ciurchea a fost, printre altele, director la Agenţia Naţională de Programe din Ministerul Sănătăţii şi director general al CNAS.

Etichete: CNAS, Vasile Ciurchea, vasile Ciurchea demisie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE