Președintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, CONDAMNAT la închisoare cu suspendareJudecatoria Iasi a dat joi verdictul in dosarul in care fostul rector al Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) Iasi, Vasile Astarastoae, este acuzat de conflict de interese.

Vasile Astarastoae
Vasile Astarastoae
Foto: cuvantul-ortodox.ro

Vasile Astarastoae, președintele Colegiului Medicilor, a primit o pedeapsa de un an si jumatate de inchisoare cu suspendare. Cercetarea a fost finalizata la 27 februarie 2015, pronuntarea sentintei fiind amanata de mai multe ori, potrivit stiripesurse.ro.

Vasile Astarastoae a fost acuzat de comiterea infractiunii de conflict de interese, dupa ce, in calitate de director IML a dezvoltat proiectul "Standarde europene pentru programe postdoctorale competitive de formare in domeniul managementului cercetarii avansate si expertizei psihiatrice medico-legale".

In cazul lui Astarastoae a fost stabilit un termen de incercare, de trei ani si jumatate, in care va fi monitorizat, timp in care va trebui sa respecte legea cu sfintenie.

Etichete: condamnat, conflict de interese, cu suspendare, fostul rector al Universitatii de Medicina si Farmacie Iasi, închisoare, UMF Iași, Vasile Astărăstoae

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE