Președintele Comisiei Juridice: Personal, voi vota ÎMPOTRIVA cererii DNA în cazul Victor PontaPreședintele Comisiei juridice din Camera Deputaților, Ciprian Nica, a declarat luni că votul său va fi împotriva solicitării DNA în privința premierului Victor Ponta. DNA îl acuză pe premierul Ponta de 17 infracțiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. 

Presedintele Comisiei Juridice: Personal, voi vota IMPOTRIVA cererii DNA in cazul Victor Ponta
Președintele Comisiei Juridice: Personal, voi vota ÎMPOTRIVA cererii DNA în cazul Victor Ponta
Foto: evz.ro

„Dacă mă întrebați pe mine, personal, ca deputat Ciprian Nica, fără să fac mențiunea al cărui membru de partid sunt (PSD – n.r.), sunt împotrivă, pentru că procedura asta n-o văd normală", a declarat președintele Comisiei juridice, răspunzând întrebării unui jurnalist. El a precizat că nu știe dacă acesta este punctul de vedere al majorității, pentru că s-a ocupat doar de mobilizare. „Vă dați seama că nu discut astfel de lucruri la telefon", a declarat Ciprian Nica, citat de Digi24.

CITEȘTE ȘI: Victor Ponta, audiat de Comisia Juridică: "Nu vreau să îmi studiez dosarul!" VOT FINAL, marți

Audierea finală va avea loc la ora 16:00 – 16:30, urmează să decidă Biroul Permanent, pentru ca noi să putem da raportul final, a precizat Ciprian Nica, președintele Comisiei juridice din Camera Deputaților. Mâine, probabil la ora 10:00, așa am fost informați - va fi programat votul în plen, ca să nu se mai lungească prea mult, a adăugat el.

„Deci, s-a făcut o primă evaluare, a fost audiat, a fost întrebat, am intrat în partea a doua, noi trimitem acum acest raport de evaluare la Biroul Permanent, care va fi la orele 14:00 și Biroul Permanent va decide dacă va fi 16:00 sau 16:30", a rezumat Ciprian Nica.

Întrebat dacă membrii Comisiei au avut timp să studieze acest dosar, Ciprian Nica a recunoscut că nu. În jur de 1.100 de file se află de vineri după-amiază, din jurul orei 17:00, la Comisie, sub cheie, sub sigiliu, nu m-am uitat pe tabel să văd care colegi au putut să-l vadă. (...) Avem timp până la orele 16:00-16:30 să citim materialul, ca să ne facem și noi o idee", a apreciat Ciprian Nica.

Etichete: Ciprian Nica, comisia juridică, DNA, împotrivă, Victor Ponta, vot

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE