Preşedintele Federaţiei Române e Handbal: "Turneul preolimpic- în Danemarca. Vom protesta"Alexandru Dedu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, a declarat, miercuri, ca turneul preolimpic la care nationala Romaniei va lua parte se va disputa in Danemarca. El a adaugat ca federatia va organiza un protest.

Presedintele Federatiei Romane e Handbal: "Turneul preolimpic- in Danemarca. Vom protesta"
Preşedintele Federaţiei Române e Handbal: "Turneul preolimpic- în Danemarca. Vom protesta"
Foto: radiocraiova.ro

"Am trecut pe la federatie inainte sa vin (n.r. la televiziune) si am primit o hartie de la IHF, in care suntem anuntati ca turneul preolimpic la care vom juca va avea loc in Danemarca. Noi, ca federatie, vom face un protest", a declarat Alexandru Dedu, la Digisport, conform Hotnews.ro.

Oficialul FRH fusese anuntat de IHF ca Romania intruneste conditiile de organizare pentru turneul preolimpic, dar pana la urma forul handbalistic a acordat Danemarcei dreptul de a fi gazda, dupa ce tara nordica a organizat cu succes Campionatul Mondial disputat in decembrie.

Astfel, tricolorele vor da piept cu Danemarca, Uruguay si Muntenegru. Se va juca fiecare cu fiecare, sistem grupa, iar primele doua clasate se vor califica la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro.

Etichete: handbal, România, turneul preolimpic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE