Preşedintele FRF: "National Arena trebuie modernizat". Stadionul a fost inaugurat în 2011Presedintele FRF, Mircea Sandu, spune că Arena Naţională, stadion inaugurat în 2011, trebuie modernizat.

National Arena trebuie modernizat, potrivit lui Mircea Sandu
National Arena trebuie modernizat, potrivit lui Mircea Sandu

"Ma streseaza acest stadion pentru ca desi este apreciat de toata lumea, acest stadion trebuie modernizat pentru 2020. Neajunsurile pe care le-am constatat in acesti ani trebuie puse la punct. La loje, oamenii platesc bani buni si sunt deranjati de tot felul de indivizi. Acolo trebuie sa ai intimitate, spatiu. Sunt multe lucruri, Primaria stie de ele si se vor face eforturi", a spus Mircea Sandu pentru Dolce Sport.

Construirea Arenei Naționale a costat 240 de milioane euro. Stadionul a fost inaugurat pe 6 septembrie 2011.

Federaţia Română de Fotbal a depus în mai 2013 candidatura pentru găzduirea de meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European din 2020, ce va fi organizat în 13 oraşe europene.

Primăria Capitalei face următoarele precizări: "In ceea ce priveste parcarea amenajata in subteran, mentionam ca, in timpul evenimentelor, aceasta este destinata lojelor, liftul asigurand accesul direct intre parcare si lojă. In conditiile in care organizatorul ofera acces la parcarea subterana si altor categorii de bilete, acest traseu unic pentru loje nu mai exista. Doar respectand aceste reguli de organizare pot fi mentinute si siguranta si "intimitatea" in zona lojelor si vip area.
De asemenea, precizam ca au fost prestabilite trasee de legatura intre parcari si stadion si pentru zona VIP, acestea fiind functionale in conditiile in care toate aceste reguli sunt respectate.
Mentionam ca, pe parcursul evenimentelor organizate pe Arena Nationala, rareori s-a folosit parcarea de la subsol in mod corect.
In ceea ce priveste gazduirea de meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European din 2020, precizam ca, in caietul de sarcini exista si obligatia proprietarului stadionului ca, incepand cu anul 2018, sa se preocupe de implementarea standardelor ce vor fi cerute pentru UEFA 2020.

Reamintim ca Primaria Municipiului Bucuresti este proprietarul stadionului si nu organizator de evenimente, meciurile fiind organizate de cluburi sau, dupa caz, Federatia Romana de Fotbal. Singurul eveniment la care PMB a avut calitatea de coorganizator a fost finala UEFA 2012, eveniment organizat in conditii foarte bune, potrivit standardelor UEFA."

Etichete: Arena Naţională, Federatia Romana de Fotbal, Mircea Sandu, presedinte FRF, Stadion

0/3 COMENTARII
Marian A
18 feb 20:12
+0
VOTURI
-0
Oprescu a tinut totdeauna cont de specialisti. Daca nu ar fi procedat astfel,Bucurestiul nu ar mai fi fost gazda Finalei din 2012.Deci National Arena corespunde pe deplin standardelor europene din domeniu.
Daca Mircea Sandu este nemultumit atunci FRF-ul ii va "construi" cu siguranta pana in 2020 un stadion cu adevarat "intim".
Fotbaliatorul
18 feb 18:09
+0
VOTURI
-0
Daca Mircea Sandu isi doreste intimidate, atunci sa ramana acasa, in sanul familiei. Pe National Arena vii sa socializezi.
National Arena este unul din cele mai impresionante stadioane din Europa cu care Oprescu si noi bucurestenii ne mandrim.
GOGU DE LA LIGA
18 feb 17:49
+0
VOTURI
-0
Pana in 2020 mai este destul timp si probabil ca mici retusuri trebuie facute atunci in preajma evenimentului. Dar de aici si pana a afirma ca esti ingrijorat de starea Arenei National, bre Nea Sandule, e cale lunga.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE