Preşedintele FRF, prins cu 104 km/oră în localitate. A rămas fără permis de conducerePreşedintele FRF Răzvan Burleanu a rămas fără permis de conducere pentru trei luni. El a fost prins conducând cu 104 kilometri pe oră în localitatea Mihăileşti, din judeţul Buzău.

Presedintele FRF, prins cu 104 km/ora in localitate. A ramas fara permis de conducere
Preşedintele FRF, prins cu 104 km/oră în localitate. A rămas fără permis de conducere
Foto: ilfovsport.ro

Maşina condusă de Răzvan Burleanu a fost surprinsă de un aparat radar rulând cu 104 kilometri pe oră în localitatea Mihăileşti, pe DN 2 (E 85), în condiţiile în care viteza maximă admisă pe acest tronson de drum este de 50 de kilometri pe oră, au declarat pentru MEDIAFAX.ro surse din Poliţie.

Poliţiştii de la Rutieră l-au oprit la primul filtru pe Răzvan Burleanu, care mergea dinspre Bucureşti spre Focşani, şi i-au reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, pentru că a depăşit cu 54 de kilometri limita de viteză admisă în localitate.

Preşedintele FRF a primit şi o amendă de 945 de lei, respectiv nouă puncte de penalizare, au precizat sursele citate.

Etichete: frf, Răzvan Burleanu

0/1 COMENTARII
Cris
24 Dec 22:45
+0
VOTURI
-0
Razvan Burleanu - un mafiot in devenire, cu fata suava si voce de inger... Daca nu stii cu cine ai de-a face, te poti pacali singur ca ai in fata un om serios. Un Corleone dat cu gel...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h