Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: Trebuie să ne calificăm la Euro-2020, este un obiectiv imperativEURO 2020. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că obiectivul sportiv imperativ al echipei naţionale este calificarea la Campionatul European din 2020, competiţie la care oraşul Bucureşti a fost ales drept gazdă pentru patru partide.

Burleanu a oferit DETALII despre viitorul selectioner al Nationalei: "Saptamana viitoare il anunt"
Burleanu a oferit DETALII despre viitorul selecţioner al Naționalei: "Săptămâna viitoare îl anunţ"
Foto: sptfm.ro

EURO 2020. Bucureștiul a fost ales drept gazdă a CAMPIONATULUI EUROPEAN din 2020. În acest context, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că echipa națională a României trebuie să-și facă din calificarea la EURO 2020 un obiectiv imperativ, scrie Mediafax.

EURO 2020. "Bucureştiul a fost înscris în această listă onorantă de ţări care vor găzdui această competiţie extrem de onorantă pentru întreaga Europă. E o şansă pentru România să putem să trăim alături de suporteri acel sentiment al unităţii. E o şansă pentru că acest eveniment va contribui decisiv la ceea ce înseamnă vizibilitatea fotbalului în România. Va aduce fotbalul cât mai aproape de oameni, să-l aducem în preocupările copiilor noştri.

EURO 2020. E o şansă ca România să se facă cunoscută în conţiinţa europenilor cu lucruri bune. E o şansă uriaşă pentru că Euro 2020 ne va da forţa să creştem, să mai urcăm o treaptă în ceea ce numim procesul de europenizare. Avem ţinte foarte clare de îndeplinit.

EURO 2020. Dincolo de obiectivul sportiv, că trebuie să ne calificăm şi acesta este un obiectiv imperativ, avem obiective de performanţă, pe care atât Guvernul, cât şi primăria şi FRF va trebui să le îndeplinească. Am toată încrederea că putem face faţă acestei provocări", a declarat Burleanu.

CITEȘTE ȘI: Bucureștiul, gazdă a Campionatului European de Fotbal din 2020

EURO 2020. Oficialul federaţiei a ţinut să le mulţumească tuturor celor implicaţi în acest proiect, oamenilor politici şi angajaţilor FRF: "Vreau să le mulţumesc tutoror reprezentanţilor care au făcut posibil acest parcurs extrem de onorant pentru noi. În primul rând Guvernului României, domnului Victor Ponta şi domnului Gabriel Oprea, pentru toată încrederea şi toată determinarea pe care au avut-o în acest parcurs. În acelaşi tip Primăriei Capitalei, domnului Sorin Oprescu şi Institutului Român pentru Evaluare şi Strategie, în special domnului Vasile Dâncu. Şi nu în ultimul rând tuturor angajaţilor Federaţiei Române de Fotbal, care s-au implicat".

EURO 2020. Întrebat ce merit a avut fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, în obţinerea organizării de meciuri la Euro 2020, Burleanu a spus că nu a contestat niciodată implicarea vechii conduceri de la Casa Fotbalului. "Nu m-aţi auzit niciodată să fi contestat implicarea pe care vechea administraţia a avut-o în acest proiect. În schimb acest proiect nu s-ar fi realizat dacă Michel Platini nu ar fi realizat acest proiect inovator pentru Europa. Un merit deosebit l-a avut Guvernul României", a mai spus preşedintele FRF.

EURO 2020. Răzvan Burleanu a anunţat că federaţia a câştigat primul proiect care urmează a fi realizat cu fonduri europene. "Federaţia a câştigat primul său proiect cu finanţare europeană din istoria sa. Este vorba de construcţia cu fonduri europene a unei minibaze sportive, la Timişoara, care va fi demarat la începutul anului viitor. Este o minibază sportivă care va angrena foarte multe persoane din medii defavorizate. Se vor crea 15 noi locuri de muncă, iar contrubuţia financiară a FRF în acest proiect este de sub 5.000 de euro", a adăugat şeful FRF.

EURO 2020. Bucureştiul a fost desemnat, vineri, la Geneva, de membrii Comitetului Executiv al UEFA, să găzduiască, pe Arena Naţională, patru meciuri, trei din faza grupelor şi unul din optimile de finală, în cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal din 2020, alături de alte 12 oraşe.

Etichete: Bucureşti, EURO 2020, frf

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE