Președintele Grupului UTI, Tiberiu Urdăreanu, trimis în judecată. El este acuzat de dare de mităTiberiu Urdăreanu, președintele UTI Group, a fost trimis în judecată sub acuzația de dare de mită. Dosarul va fi judecat de Tribunalul București.

Presedintele Grupului UTI, Tiberiu Urdareanu, trimis in judecata. El este acuzat de dare de mita
Președintele Grupului UTI, Tiberiu Urdăreanu, trimis în judecată. El este acuzat de dare de mită

Președintele Grupului UTI, Tiberiu Urdăreanu, este acuzat de faptul că a fost de acord să-i plătească mită primarului municipiului Iași, Gheorghe Nichita, 10% din valoarea unui contract de management al traficului, finanțat din fonduri europene. Nichita a primit, până la urmă, bani și bunuri estimate de anchetatori la 3,69 milioane de lei, printre care excursii în afara țării, cazare în București sau echipamente electronice. Primarul Iașiului ar fi urmat să mai primească alți bani, dar au intervenit anchetatorii, scrie profit.ro. 

Pe de altă parte, asocierea dintre UTI și IBC (deținută de Iulius Mardarasevici, de asemenea acuzat în dosar) a câștigat de la Primăria Iași contractul în valoare de 69,6 milioane lei, plus TVA. Urdăreanu și Mardarasevici au fost trimiși în judecată sub control judiciar.

Vicepreședintele Grupului UTI, Mihail Tănăsescu, este, de asemenea, acuzat în dosar. Gheorghe Nichita se află în arest la domiciliu.

cITEȘTE ȘI Tiberiu Urdăreanu are cavou de 100.000 de euro cu lift, aer condiționat și acces cu cartelă 

Etichete: dare de mită, tiberiu urdareanu, trimis în judecată, UTI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE