Preşedintele Iohannis a invitat 200 de copii la Palatul Cotroceni de Ziua Internaţională a CopiluluiPreşedintele Klaus Iohannis a invitat miercuri 200 de copii la Palatul Cotroceni, majoritatea provenind din centre de plasament, comunităţi şi familii marginalizate sau având cerinţe educaţionale speciale, potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

"Proiectul România Educată, destinat viitorului educaţiei, a pornit cu gândul la voi. Este important ca noi, adulţii, să nu uităm nicio clipă că voi, dragi copii, sunteţi viitorul. Toţi copiii au dreptul la o şansă egală pentru împlinirea visurilor. În viaţă trebuie să vă bucuraţi de fiecare ocazie şi să învăţaţi că orice barieră poate fi depăşită", le-a transmis şeful statului copiilor, potrivit surse citate.

Alături de copiii prezenţi la Palatul Cotroceni s-au aflat şi actorii Teatrului Ion Creangă, care au susţinut un spectacol. Autoritatea Naţională pentru Drepturile Copiilor şi Adopţie, Asociaţia Touched România, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi şi Clubul de Educaţie Alternativă – Policy Center for Roma and Minorities au făcut posibilă participarea copiilor la acest eveniment organizat de Administraţia Prezidenţială.

 

Etichete: 1 iunie, copii palatul cotroceni, Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE